Speltips inför New York Islanders – Vegas Golden Knights 31/10: Allt talar för mål

Simon Pålsson Publicerat: 30 October 2017

New York Islanders och Vegas Golden Knights drabbar samman i ett förväntat intensivt NHL-möte. Det här blir första gången någonsin som lagen stöter på varandra. Mål att vänta, månne?

Två av NHL:s mest formstarka lag – New York Islanders och Vegas Golden Knights – gör upp om ytterligare två poäng den här natten till tisdag svensk tid. Nu är vi precis i skarven mellan vintertid och sommartid i USA, varpå vi på svensk mark ofta kan njuta av lite tidigare matcher. Redan vid mitdnatt är det exempelvis nedsläpp här.

Känslan är också att det här är ett bra val för den som vill se lite hockey i natt. Båda lagen kommer nämligen till matchen med mycket god form, inte minst när det kommer till att göra mål framåt. På sina fem senaste matcher har Islanders fyra vinster och har gjort totalt 24 mål på dessa fem matcher. Det imponerar.

Formen är ännu bättre för Golden Knights, som tagit tvåpoängare i åtta av sina nio senaste matcher. 7-0-vinsten hemma mot Colorado Avalanche senast var en riktig styrkedemonstration. Även här är målskyttet i fokus, med 22 gjorda mål på de fem senaste.

Allt fokus på målmarknaden

Hemmalaget får klara sig utan två spelare. Shane Prince skadade foten i början av säsongen och väntas missa hela året innan han är tillbaka i februari. Alan Quine drog på sig en skada förra veckan och missar ett par veckor. I övrigt har hemmalaget fullt lag att tillgå.

För gästernas del är det stora problemet målvaktssidan, där Marc Andre-Fleury och Malcolm Subban båda är skadade och missar matchen. Båda väntas återvända i november månad. I lagets senaste match var det här dock inget större problem då de trots allt höll nollan. Inte heller Clayton Stoner kommer till spel.

Det här blir första gången någonsin som de här båda lagen möts i NHL-sammanhang, men med tanke på den approach båda valt till sina inledande matcher den här säsongen har vi höga förväntningar. Här borde det bli full fart framåt.

Över 5,5 mål spelas till 1,87 gånger degen hos Bwin.

  Rygga spelet hos Bwin – Få 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Över 5,5 mål
Odds:  1,87 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp:  00:05, tisdag 31/10
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: