9 oktober 2017 New York Rangers Montreal Canadiens speltips NHL

Speltips inför New York Rangers – Ottawa Senators 10/5: Game 6 står för dörren

Det är hemmalaget som har pressen på sig inför Game 6 i matchserien mellan New York Rangers och Ottawa Senators. Lyckas Henrik Lundqvist och hans lagkamrater ta det här till en sjunde och avgörande match?

En av många rafflande slutspelsserier i NHL avgörs mellan New York Rangers och Ottawa Senators. Inför Game 6 är det Rangers som har pressen på sig att vinna, med tanke på att Senators just nu har 3-2 i matcher.

På hemmaplan har Rangers sett väldigt starka ut så här långt. Två raka segrar, båda med 4-1, påvisar trots allt den skillnad som finns mellan lagen. När de båda drabbat samman på kanadensisk mark har det varit betydligt jämnare och Senators har kunnat dra det längsta strået först efter förlängning vid två tillfällen.

Känslan är att helt enkelt att det är Rangers som kliver in i den sjätte och potentiellt sista matchen i den här matchserien som klara favoriter. Madison Square Garden har en tendens att fungera som en riktig borg för laget, som med all sannolikhet gärna pushar det här hela vägen till en sjunde och helt avgörande match. Den spelas å andra sidan i Ottawa, men frågan är om inte en bortavinst ligger i luften där borta? Men den dagen, den sorgen…

Här går vi på ett rakt spel

Det finns inga skador eller avstängningar alls i New York Rangers, varpå hemmalaget kommer till matchen med optimala förutsättningar truppmässigt. Det finns alltså inga som helst ursäkter.

Ottawa Senators har inte heller några avbräck att oroa sig för. Mark Borowiecki är i för sig fortsatt otillgänglig, men det är ingenting nytt och det har laget lärt sig att hantera för länge sen. Övriga småskadade spelare rapporteras vara tillgängliga för spel.

Känslan är – som vi varit tydliga med i texten – att Rangers är ett nummer för stora för Senators hemma i New York. Här är laget erkänt starka och vi har sett många gånger för att nyckelspelare – däribland Henrik Lundqvist – tenderar att steppa upp när det verkligen behövs. Det är hög tid nu, med andra ord.

Det raka spelet på Rangers spelas till 2,10 gånger pengarna hos bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  New York Rangers vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,10 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  01:30, onsdag 10/5
TV:   
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 48%
X: 25%
2: 28%
Över 5,5 mål: 41%
Under 5,5 mål: 65%