5 maj 2017 New York Rangers Ottawa Senators speltips NHL

Speltips inför New York Rangers – Ottawa Senators 5/4: Dubbla degen

New York Rangers har fortfarande pressen på sina axlar, trots att laget tog en tung 4-1-seger i den senaste matchen mot Ottawa Senators. En seger till krävs för att kvittera den här matchserien.

New York Rangers räddade spänningen i matchserien mot Ottawa Senators med en tung 4-1-seger senast. Efter en insats som går att diskutera i Game 2 svarade Henrik Lundqvist åter för en match på den nivån vi känner honom.

Det här var en seger som Rangers gjort sig förtjänta av. Laget ledde det andra mötet flera gånger och såg ut att gå mot 1-1 i matcher då de hade en 5-3-ledning i slutet. Den ledningen rök all världens väg och man fick till slut se sig besegrade i förlängning. Matchen var oerhört underhållande för en neutral åskådare, men för Rangers del var det bittert. Den bitterheten lyckades man dock omvandla till en viktig seger i den första hemmamatchen.

Nu väntar ytterligare en hemmamatch och känslan är att laget behöver vinna här också. Då står det plötsligt 2-2 i matcher och det är plötsligt match på allvar igen. Väl i ett sådant läge kan det här sluta lite hur som helst. New York Rangers kommer till Game 4 helt utan skador och avstängningar. Det gör att förutsättningarna att kvittera den här matchserien faktiskt är väldigt goda, åtminstone i det avseendet.

Ottawa Senators med vissa skadebekymmer

Bobby Ryan, forwarden i Ottawa Senators som har trampat igång den sista månaden och vuxit fram till en nyckelspelare igen, har problem med benet och är lite osäker till spel. De senaste rapporterna säger dock att han kommer till spel. Zack Smith och Mark Borowiecki väntas dock sitta på läktaren. Erik Karlsson väntas kunna spel, men lär köra hårt på smärtstillande för sin skadade fot.

Dessa skadebekymmer, samt det faktum att laget inte hade en suck i den senaste matchen, gör att det oundvikligen är så att New York Rangers får ses som favoriter här. Senators vann i för sig samtliga tre bortamatcher mot Boston Bruins i den förra rundan, men detta var tre jämna matcher (uddamålsseger i samtliga fall) mot ett betydligt svagare motstånd.

Henrik Lundqvist och New York Rangers lär inte vilja skruva ner på tempot från sist här. Det gäller att kvittera till 2-2 i matcher, annars ser det plötsligt väldigt tufft ut igen. Det har laget inte råd med. 4-1-vinsten senast lär ha gjutit mod i trupperna.

New York Rangers vinner (ordinarie tid) spelas till 2,00 gånger pengarna hos Betway.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  New York Rangers vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  01:30, fredag 5/4
TV:   
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 50%
X: 25%
2: 27%
Över 5,5 mål: 40%
Under 5,5 mål: 67%