Speltips inför Newcastle – West Ham 26/8: Kan det lossna nu?

Simon Pålsson Publicerat: 25 August 2017

Newcastle och West Ham jagar båda säsongens första ligapoäng på lördagseftermiddagen. I vilken mån påverkar lagens risiga säsongsinledning den här matchen?

Det vilar en subtil krisstämning över lördagens huvudmatch i Premier League. Newcastle United får besök av West Ham United vid klockan 16:00 på lördagseftermiddagen och känslan är att båda lagen börjar bli smått desperata.

Visst, det har bara gått två omgångar. Å andra sidan sitter både Newcastle och West Ham med noll inspelade poäng vardera så här långt. Det bådar inte särskilt gott.

För Newcastles del har en stor del av problematiken kretsat kring offensiven, som känts blek och ineffektiv i de två inledande omgångarna. Märk väl att laget ännu inte nätat för första gången. Det är ingen hemlighet att Rafa Benitez – manager i klubben – velat ha in förstärkningar till den här säsongen. Just nu känns det som att truppen är något tunn.

Här lossnar det målmässigt

För West Hams del har problematiken i säsongsinledningen främst bottnat i det risiga defensiva spelet. Med totalt sju insläppta mål på två matcher finns det all anledning att skriva ett stort frågetecken i anslutning kring West Hams säsong. Hur ska det här sluta?

Offensivt sett ser det aningen bättre ut. Nyförvärvet Javier Hernandez tryckte in två baljor senast. Han blir viktig i rollen som målskytt. Han har en särskild förmåga att näta utan att vara särskilt bra i matcherna. Dessvärre får West Ham klara sig utan Marko Arnautovic i just den här matchen. Han ådrog sig en avstängning efter ett rött kort senast.

Därtill är Andy Carroll, Manuel Lanzini och Winston Reid högst osäkra till att medverka. Cheikhou Kouyaté var tillbaka i spel i veckans cupmatch mot Cheltenham, men att han skulle starta här är högst osannolikt.

I hemmalaget är Jonjo Shelvey indisponibel efter sitt röda kort. Paul Dummett är fortsatt skadad. Florian Lejeune, DeAndre Yedlin och Dwight Gayle kommer samtliga att testas sent.

Känslan är hur som helst att två nollade lag trycker plattan i mattan här. Förmodligen ser båda lagen det här som en god chans till tre poäng. Därtill är Newcastle klart bättre offensivt än vad de har lyckats visa så här långt.

Båda lagen göra mål spelas till 1,88 gånger insatsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,88 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp:  16:00, lördag 26/8
TV:    viasatpremium logo
Stream:    viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: