Streama Super Bowl

Speltips inför NFL-premiären: New England Patriots – Kansas City Chiefs 8/9

Äntligen är det dags att rikta blickarna mot det amerikanska fastlandet. NFL drar igång med ett rejält vrål natten till fredag svensk tid då New England Patriots tar sig an Kansas City Chiefs.

Ett långt säsongsuppehåll är äntligen över och åter står NFL på schemat.

Först ut är en riktig pangmatch på Gillette Stadium. Där tar de regerande Super Bowl-mästarna New England Patriots emot Kansas City Chiefs i det som väntas bli en ruskigt intressant historia.

På förhand är det många som håller New England Patriots som favoriter till att knipa titeln igen. Laget har förstärkts ordentligt inför säsongen och har en av seriens bästa quarterbackar i Tom Brady. Därtill har de bevisligen hittat ett vinnande koncept.

Dessvärre har den så duktiga receivern Julian Edelman skadat sitt knä under försäsongen. Han väntas missa hela säsongen. Å andra sidan är Rob Gronkowski – som bara spelade sex matcher förra säsongen – fit for fight igen. Ryggproblemen har åtgärdats med operation och även om han själv inte säger sig må helt hundra så är han spelklar.

En lite försiktig inledning

För motståndet står alltså Kansas City Chiefs, som förra året tog sig till slutspel men åkte ut i första slutspelsomgången mot Pittsburgh Steelers. Det var samma Steelers som fick storstryk av just New England Patriots i omgången efter.

I år har Chiefs ambitionen att utmana igen, men de kunde fått en lite behagligare start på den resan. Att ta sig till de regerande mästarnas hemmaplan redan i den första omgången är såklart tufft. Det ska sägas att Kansas City Chiefs har ett litet övertag på New England Patriots genom åren, men ser vi på senare år ser vi att Patriots och Tom Brady har varit starkast. Den trenden är som allra starkast på Patriots hemmaplan. Där har Tom Brady 3-0 på Kansas City Chiefs.

Vid nio av tio tillfällen har Patriots inlett sin säsong med en vinst och det är känslan att de klarar av här också. Det är dock inte helt lätt att veta exakt var lagen står i nuläget. Det är först i skarpt läge som lagen testas på allvar.

Vad vi ser framför oss är dock en lite försiktig matchinledning, där lagen trevar efter sitt spelsätt. I den andra delen av matchen kan det säkert explodera poängmässigt, men med säkra offensiva kort som Edelman indisponibla kanske det går lite trögt i poängfabrikationen från start.

Under 24,5 poäng (första halvlek) spelas till fina 1,88 gånger pengarna hos Bethard.

Märk väl att spelet har suttit i lagens samtliga senaste inbördes möten.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Under 24,5 poäng (första halvlek)
Odds:  1,88 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp:  02:30, fredag 8/9
TV:   
Stream:   

 

 

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 69%
X: 8%
2: 30%
Över 48,5 game: 52%
Under 48,5 game: 52%