Speltips inför Nottingham – Millwall 4/8: Premiären är här!

Simon Pålsson Publicerat: 1 August 2017

Sommarvilan är över och spelarna ska nu damma av sig ringrostigheten. Frågan är om det blir en sprudlande tillställning när Nottingham Forest premiärspelar mot nykomlingen Millwall i Championship.

Championship är äntligen tillbaka och vi smäller igång med ett intressant möte direkt. Två tunga klubbar, Nottingham Forest och det så beryktade Millwall, möts i premiären på fredagskvällen.

Precis som alltid inför en premiär är det inte helt lätt att veta var vi har lagen. Millwall är åter tillbaka i Championship efter en sejour nere i League One. Det lär därför vara ett taggat gäng som gör comeback i Championship.

Millwall tog sig till Championship genom playoff på Wembley mot Bradford City. En galet jämn historia avgjordes först i 85:e minuten när Steve Morison tryckte in 1-0. Nu är frågan om Millwall har kvalité nog att etablera sig i Championship. Vår känsla är att man har det.

Nottingham Forest med högre ambitioner

Förra säsongen klarade sig Nottingham kvar i Championship med minsta möjliga marginal. Laget hade samma poäng som Blackburn Rovers, men kunde pusta ut tack vare bättre målskillnad. Inför den här säsongen har klubben klart större ambitioner och hoppas säkra ett kontrakt av egen maskin betydligt tidigare.

Inför den här säsongen har gjort klart med bland annat talangen Kieran Dowell från Everton. Andreas Bouchalakis, Tendayi Dariwka (Burnley) och Darl Murphy från Newcastle. Det känns som att klubben satsar för att göra en bättre säsong. På försäsongen har laget plockat en drös vinster och klarat oavgjort mot Burnley, men som vanligt vore det dumt att läsa in för mycket av resultaten i träningsmatcher.

Känslan är att det här blir en tillställning där lagen provar sig fram. Anspänningen och ringrostigheten i en premiär brukar forma matchbilden att bli ganska återhållsam. Den offensiva timingen lär också saknas. Därför nosar vi fram ett underspel här. Millwall lär åka till Nottingham med ingångsvärdet att försvara sin nolla, samtidigt som det är en bortamatch de faktiskt inte behöver känna sig underlägsna i, trots att Nottingham är väldigt starka hemma.

Under 2,5 mål spelas hur som helst till 1,80 gånger pengarna hos Bwin.

 

  Rygga spelet hos Bwin – Få 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Under 2,5 mål
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, fredag 4/8

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: