Speltips inför Olympiakos – Barcelona 31/10: Målpolletter investeras

Spelbloggare Publicerat: 30 October 2017

Jumbon mot ettan i Champions Leagues grupp D – Olympiakos och Barcelona gör upp på Karaiskakis Stadium. Katalanerna är storfavoriter att spela hem de tre pinnarna på nytt, men hur enkelt blir det?

Grekiska Olympiakos har inte haft en särskilt skoj första halva av årets CL-gruppspelsupplaga. Redan efter premiären, 2-3-förlusten hemma mot Sporting CP, som man väntats slåss om tredjeplatsen mot, var tonen satt och den har följt upp två tvåmålsförluster mot Juventus och just Barcelona.

Det verkar så enkelt; att Olympiakos inte håller i den här konkurrensen. Grekisk klubbfotboll blomstrar ju knappast. Väl hemma i den inhemska serien är de heller inte bättre placerade än fyra – ett tokfiasko.

Tvärtom har Barcelonas resa under spelåret varit. Katalanerna briljerar på alla håll och kanter och Champions League-spelet har landat i tre vinster av tre möjliga. Prestationen som sticker ut klart mest; 3-0 hemma över Juventus.

Inbördes mötet dessa två emellan, det i Katalonien, vann Barcelona tämligen bekvämt, trots en man mindre, Gerard Piqué som utvisad blev utvisad strax före halvtidspausen. 3-1 skrevs siffrorna efter att Olympiakos fått in ett tröstmål i slutminuterna.

Frånvarolistan är välfylld för Barcelonas del. Rafinha, Ousmane Dembélé, skadade, och Gerard Piqué saknas. Javier Mascherano är ett osäkert kort.

Inte så sprudlande

Det är med en del frågetecken i Barcelonas backlinje de kommer till spel med, men det mesta talar för att de kommer ställas inför rätt små hot i form av ett Olympiakos som lär försöka bevaka det resultat de har från start.

Tror alltså på ett Olympiakos som ställer upp försvarsmuren. Lite annorlunda från hur det blev när Barcelona fick Piqué utvisad i det senaste mötet lagen emellan, då man blev lite tvungna att skjuta upp positionerna.

Samma offensiva jargong får vi troligtvis inte se från Barcelona heller, som tenderar att vara lite försiktigare på resande fot kontra hemma. Inte blivit överdrivet många målexplosioner när de varit i farten på sistone.

I bortamatchen mot Athletic Bilbao senast, 2-0-vinst, hade man vissa bekymmer och kunde inte sätta spiken i kistan fören på stopptid. Gnistrade inte om Barcelona alls…

Lutar åt 0-1/0-2 här.

Under 3,25 mål (asian handicap) blir därför spelet till 1,85x hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Speltips:

Speltips: Under 3,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (upp till 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.)
Spelstopp: 20:45, tisdag 31/10
TV:  viasatfotboll logo viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: