Speltips inför Österrike – Spanien 30/7: Vad sysslar oddssättarna med?

Spelbloggare Publicerat: 29 July 2017

Vad sysslar oddssättarna med? Ett fantastiskt skrällspel har hittats inför kvartsfinalen mellan Österrike och Spanien i dam-EM – och vi ser risken för oddset att droppa som betydande. Skynda, fynda!

Österrike är en EM-debutant som verkligen slagit på den stora trumman. Grupp C, innehållandes Frankrike, Schweiz och Island, toppades med vinster över de två senare nämnda och oavgjort mot ”Les Bleus”, som tillsammans med Tyskland är mästerskapets stora favoriter.

Det tål att upprepas; Österrike kom före Frankrike! Vem kunde tro att någonting sådant skulle ske på förhand?

Med nöd och näppe löste Spanien den här platsen till slutspelet och kvartsfinalerna; detta trots endast en vinst och två förluster. Det blev en målskillnadshistoria mot Portugal och Skottland medan England kom etta med ett rent facit – tre vinster av tre möjliga.

En sak är säker – och det är att Spanien måste steppa upp för att kunna utmana längre fram. 0-1-förlusten i den sista gruppspelsmatchen mot Skottland var under all möjlig kritik. Nära, nära att slutspelet missades…

Dubbelchansen lockar oss

Oavsett var de möts eller hur formkurvorna ser ut ska Spanien vara favoriter mot Österrike som trupperna ser ut – men det är knappast så att de ska vara favoriter utan fara. Vi värderar helt enkelt skrällchansen som klart större än oddssättarna.

Spanien får inte till det; spelet över hela banan ser illa ut och den där prestationen i förlusten mot Skottland var alldeles för mycket. Så oerhört uselt att det blir svårt att ladda om batterierna hit till kvartsfinalen, där ett formstarkt Österrike väntar.

Man skulle kunna påstå att Österrike svävar över molen efter det suveränt utförda gruppspelet. Krysset mot Frankrike lär stärka dem mest. Har de fått in en mentalitet – att allt är möjligt?

Säkert är åtminstone att en skräll här är möjlig.

Österrike +0,5 mål (asian handicap) – att de klarar minst oavgjort under ordinarie tid – smakar mumma till de 2,15x som dukas upp av ComeOn. Polletter – in!

  Rygga spelet hos ComeOn – Få 3 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Österrike +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,15 (Jämför alla odds)
Bolag: ComeOn (3 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00, söndag 30/7
TV:  tvfyra logo eurosport logo cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: