Speltips inför Ottawa Senators – Detroit Red Wings 8/10: Målspel

Simon Pålsson Publicerat: 5 October 2017

Fokus hamnar på målmarknaden när Ottawa Senators och Detroit Red Wings gör upp i en NHL-drabbning natten till söndag svensk tid. Speltipset ger över dubbla degen.

Förväntningarna är uppskruvade inför lördagsnattens möte mellan Ottawa Senators och Detroit Red Wings i NHL. Så här på förhand finns det all anledning att hoppas på underhållning här.

Båda lagen har redan spelat sin respektive NHL-premiär i veckan. För Ottawa Senators blev det förlust hemma mot Washington Capitals efter straffläggning. Trots att laget hade ledningen med 3-1 kunde Capitals vända matchen, som till slut stannade vid 4-4.

Detroit Red Wings startade också säsongen med en hemmamatch. Minnesota Wild besegrades med 4-2 efter en ganska jämn historia. Det var å andra sidan aldrig något snack om att Red Wings var aningen giftigare. Fyra mål och två poäng är garanterat skönt att ha med sig inför fortsättningen.

Två lag som gasar nu

Så här i inledningen av säsongen är det många lag som inte är rädda för att gasa ordentligt. Det är ett strategiskt ganska smart val när organisationen – rent defensivt vill säga – inte riktigt finns på plats i lagen. Det finns med andra ord svagheter att utnyttja. Så tror vi att lagen resonerar även inför den här matchen.

Ottawa Senators kan få klara sig utan två viktiga försvarsspelare inför den här matchen. Erik Karlsson – som har opererat sin vänsterfot inför den här säsongen – är inte helt fit efter sina ingrepp och kommer att testas sent. Johnny Oduya är också osäker till spel. Det är två minst sagt ganska tunga defensiva avbräck, även fall Erik Karlsson nog främst får ses som ett avbräck i offensiven.

Gästerna då? Det finns faktiskt inga större bekymmer att ta i beaktande. Niklas Kronwall är aningen osäker på grund av ryggproblem, men han har tränat till och från på sistone. Det kan bli aktuellt med spel, men det går inte att veta i skrivande stund. I övrigt kommer Detroit Red Wings med bästa möjliga lag.

Målformen är besvisligen god i båda läger. Därför spelar vi över 5,5 mål till 2,10 gånger insatsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Över 5,5 mål
Odds:  2,10 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp:  01:00, söndag 8/10
TV:   tv3sport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: