11 juni 2017 Pittsburgh Penguins Nashville Predators NHL Stanley Cup final speltips

Speltips inför Ottawa Senators – Pittsburgh Penguins 20/5: Fokus på målen

Pittsburgh Penguins har pressen på sig inför det fjärde mötet i konferensfinalen mot Ottawa Senators. Här behövs en vinst för att underläget inte ska växa till hela 3-1.

Precis som väntat blev det lite av en målmässig urladdning i det senaste mötet mellan Ottawa Senators och Pittsburgh Penguins i konferensfinalen på den östra sidan. Därmed fick vi in vårt speltips på matchen.

Den här gången är känslan att Penguins, som förlorade med 5-1 senast och nu ligger under med 2-1 i matcher, kommer att steppa upp åtminstone ett snäpp. Laget har spelat krampaktigt så här långt och har verkligen inte fått igång sin offensiv. Senators har med sitt speciella, låga försvarsspel verkligen lyckats stänga ner Sidney Crosby och övriga tunga stjärnor i Penguins offensiv.

Tre matcher in i matchserien borde dock Penguins hittat några nycklar för att kunna störa sina motståndare på allvar igen. Inför Game 4 – en match som Penguins nog gör klokast i att faktiskt vinna – är känslan att vi står inför en mycket öppen historia, med ett hemmalag som gärna bjuder upp till dans och ett bortalag som kommer att steppa upp med en mer aktiv offensiv.

Målmarknaden i fokus

Pittsburgh Penguins har fortsatta problem med skador, men tack och lov för deras del är den stjärnspäckade offensiven tillräckligt bred ändå. Tom Kuhnhackl, Bryan Rust och Patric Hörnqvist ser alla ut att missa matchen. Den sistnämnda kommer att testas sent. Därutöver är Kris Letang och Justin Schultz på skadelistan.

I hemmalaget är Alexandre Burrows inte spelklar på grund av en benskada. Mark Borowiecki kommer inte heller till spel.

I den senaste rundan spelade Senators ett gäng fartfyllda matcher på hemmaplan mot New York Rangers. Där går laget hårdare i offensiven och vi får därför ofta se matcher som svänger åt båda håll. Som neutral åskådare är det såklart drömmen. Känslan är att vi står inför något liknande här i Game 4.

Över 5 mål, inklusive förlängning (asian handicap) spelas till 1,87 gånger pengarna hos William Hill.

  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Över 5 mål, inklusive förlängning (asian handicap)
Odds:  1,87 (Jämför alla odds)
Bolag:  William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  02:00, lördag 20/5
TV:    
Stream:    

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 38%
X: 26%
2: 40%
Över 5,5 mål: 42%
Under 5,5 mål: 65%