5 juni 2018 Darya Kasatkina Sloane Stephens speltips Franska Öppna kvartsfinal

Speltips inför Pablo Carreno-Busta – Grigor Dimitrov 2/6: Vi har hittat en vinnare

Här hittar vi en vinnare. Grigor Dimitrov och Pablo Carreno-Busta gör upp i den tredje omgången i Roland Garros och känslan är att spelbolagen underskattar bulgaren.

Spelbolagen är snett ute här. Det vågar vi påstå direkt. Pablo Carreno-Busta tar sig an Grigor Dimitrov i den tredje omgången och här käns det som att spanjoren får det väldigt svårt.

Visst, Pablo Carreno-Busta är en duktig och har tagit sig till den tredje omgången. Så här långt har 25-åringen slagit ut både Taro Daniel och Florian Mayer. Det här å andra sidan två spelare som spanjoren ska slå alla dagar i veckan, speciellt när det är på grus. Märk väl att han släppte ett set mot Taro Daniel.

Nu väntar ett betydligt tuffare motstånd. Bulgaren Grigor Dimitrov är ute efter att ta ytterligare steg den här säsongen och känslan är att han har börjat väldigt bra på den resan. Tommy Robredo och Stephane Robert har blivit mycket enkla matcher så här långt. Visst, mot Pablo Carreno-Busta krävs det kanske ytterligare en växel, men det ska vara skillnad här.

Här hittar vi en klar vinnare

Det här är en jämn match på förhand. Pablo Carreno-Busta trivs på gruset, det är ingen hemlighet. Å andra sidan är bulgaren Grigor Dimitrov en klart bättre tennisspelare, det går inte heller att blunda för.

Känslan är också att Grigor Dimitrov har inlett turneringen på ett starkt sätt och att han är att räkna med här. Det känns också som att bulgaren vill passa på – speciellt då flera toppspelare underpresterar – att gå runt här. Dumt vore väl annars.

Spelbolagen underskattar bulgarens övertag här. Vi tänker inte blunda för att han är en bättre tennisspelare, underlaget till trots.

Grigor Dimitrov vinner spelas till hela 1,75 gånger pengarna hos Bwin.

  Rygga spelet hos Bwin – Få 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Grigor Dimitrov vinner
Odds:  1,75 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 11:00, fredag 2/6
TV:   
Stream:   

 

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

Pablo Carreno-Busta: 43%
Grigor Dimitrov: 59%
Över 3,5 set: 67%
Under 3,5 set: 36%