27 april 2019 new york islanders carolina hurricanes speltips nhl

Speltips inför Philadelphia Flyers – New York Islanders 31/3: Målfokus

Vårt fokus riktas mot målmarknaden när Philadelphia Flyers och New York Islanders gör upp om viktiga NHL-poäng för att hålla sina mer och mer avlägsna slutspelsdrömmar vid liv.

Att hockey är en sport där momentum och form är av stor betydelse är ingen hemlighet. Känslan är att just det kan få stor inverkan på matchen mellan Philadelphia Flyers och New York Islanders. Det är åtminstone där vi tar avstamp inför vårt speltips.

Philadelphia Flyers har haft en fin säsong, som gått dock en hel del i vågor. I sina bästa stunder har laget charmat publiken, men dipparna har dessvärNre varit lite för många. Vad som är imponerande är att laget nu finns med i fighten om slutspelsplatserna, något som kändes tämligen orealistiskt tidigare. Med 200 gjorda mål finns det dock lite mer att önska av det offensiva spelet i Flyers.

Hur som helst är det i skrivande stund sex poäng upp till en slutspelsplats och om det ska vara möjligt krävs en slutspurt av episka mått. Det är dock långtifrån omöjligt, men det finns ingen tid att spilla. Med två fina insatser i bagaget – segrar mot både Pittsburgh Penguins och Ottawa Senators – har laget fått upp fin energi och går in med gott självförtroende inför hemmamatchen mot Islanders.

Märk väl att Flyers vunnit fem av de sex senaste mötena med Islanders i NHL. Det är trots allt ett facit som borde ge laget en psykologisk fördel här.

New York Islanders jagar samma plats

Med två poäng och en match till godo på Flyers jagar faktiskt Islanders precis samma slutspelsplats som Flyers alltså gör. Det finns inte plats för båda och risken finns att det inte ens finns plats för någon av dem, men båda lagen ämnar ge det en chans de sista två veckorna.

På bortaplan har Islanders varit starka på sistone. Just nu har laget tre raka bortavinster, trots att lag som Pittsburgh Penguins och New York Rangers stått för motståndet. På hemmaplan har det varit betydligt skakigare och det blir tydligt att lagets offensiv är lite för beroende av dagsform. Det är lite upp och ner med chans- och målfabrikationen helt enkelt.

Vad som är intressant är att de här båda lagen ofta spelar täta och rätt målsnåla matcher. Vi har bara fått se mer än fem mål i en av de åtta senaste matcherna mellan lagen. Det säger ändå någonting. Den här gången missar offensivt starka spelare som Ryan Strome, Mikhail Grabovski och Nikolay Kulemin matchen för Islanders del. Även Johnny Boychuck är indisponibel. I hemmalaget kommer centern Nick Cousins och forwarden Michael Raffl inte heller att medverka.

Ett underspel ligger nära till hands. Under 5,5 mål spelas till 1,83 gånger pengarna hos William Hill.

  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Under 5,5 mål
Odds:  1,83 (Jämför alla odds)
Bolag:  William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  01:00, fredag 31/3
TV:    (TV-tablå)
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 42%
X: 25%
2: 33%