Speltips inför Philipp Kohlschreiber – Lucas Pouille 16/6: Rakt spel

Simon Pålsson Publicerat: 13 June 2017

ATP Stuttgart är framme vid sina kvartsfinaler, där vi får se en del intressanta spelare göra upp om de fyra platserna i semifinalerna. Philipp Kohlschreiber och Lucas Pouille är två av dessa.

Det är dags för kvartsfinaler i ATP Stuttgart och hemmaspelaren Philipp Kohlschreiber ser ut att ha goda möjligheter att avancera ytterligare i turneringen. Den skadebenägna 33-åringen har sett stark ut och får nu äntligen spela på det underlag han föredrar allra främst.

Att Philipp Kohlschreiber är en talangfull spelare är det ingen som tvekan om. Karriären har till stora delar spolierats av skador och otur, men när han väl är i fullgott slag kan han hota de flesta.

Grässäsongen är dessutom den del på året som passar tysken allra bäst. Nu känns det också som att fysiken är vad den behöver vara för att han ska kunna prestera.

Marcos Baghdatis besegrades enkelt i första omgången. Cyprioten fick dock slänga in handduken redan efter ett set. I andra omgången slog Philipp Kohlschreiber den svårspelade amerikanen Steve Johnson efter en tuff match, där tysken vann två set i tiebreak.

Rakt spel hämtas här

Lucas Pouille å sin sida har haft en betydligt enklare lottning så här långt. Fransmannen fick tack vare sin seedning kliva in först i andra omgången, där Jan-Lennard Struff väntade. Efter en tuff match blev det till slut en seger, men känslan är självklar – den här fransosen trivs inte på gräs. Just nu är han i för sig rankad 16 i världen och 23-åringen spås på alla sätt en lysande framtid. Det är dock inte på gräs som den framtiden är allra ljusast.

Vår känsla är därmed att Philipp Kohlschreiber gäller som klar favorit. Tysken trivs på hemmaplan, han är bekväm på gräset och har varit stark under inledningen på den här turneringen.

Därför spelar vi det raka spelet på tysken till 1,65 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Philipp Kohlschreiber vinner
Odds:  1,65 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 10:00, fredag 16/6
TV:    eurosport logo
Stream:    eurosportplayer logo

 

 

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: