22 mars 2019 portugal ukraina speltips em-kval

Speltips inför Portugal – Mexiko 18/6: Mål att vänta

Portugal och Mexiko gör upp om tre poäng i den första omgången i Confederations Cup. Här har vi hittat ett speltips till fina 1,78 gånger pengarna hos Unibet.

Då är det dags för den andra matchen i grupp A i Confederations Cup, det som i folkmun kallas för-VM. Här får vi se två stjärnspäckade lag göra upp om tre poäng, nämligen Portugal – med bland andra Cristiano Ronaldo i laget – och Mexiko.

Båda länderna har lyckats få med sig väldigt starka trupper till turneringen och känslan är att de båda kliver in med förhoppningen om att faktiskt gå långt här. Med ett färskt EM-guld i bagaget går det inte att räkna bort Portugal, inte minst då Cristiano Ronaldo visat prov på en lysande form hela våren.

Mexiko är också ett bra lag, med fin organisation och ett par spetsiga spelare längst fram. Det är å andra sidan ett lag som ofta glider lite under radarn, men vi väljer att höja ett varningens finger redan nu. Räkna inte bort mexikanarna!

Spel på målmarknaden

Att Portugal gäller som favoriter inför matchen är ganska självklart. Som regerande europeiska mästare och med världens bästa fotbollsspelare i laget går det inte att blunda för detta faktum. Det är dock inte helt lätt att veta var vi har lagen just inför en premiär, men känslan är som sagt att båda gärna gör ett bra avtryck i turneringen.

Visst, Mexiko lär inta en något mer försiktig inställning, men med starka offensiva kort som Javier Hernandez i laget utgör mexikanarna ändå ett ständigt hot. De är också som bäst när de faktiskt försöka etablera ett eget spel, vilket vi antar att de därmed försöker att göra.

Spelbolagen verkar ense om att det här blir målsnålt. Det är inte vi övertygade om.

Över 2 mål (asian handicap) spelas till 1,78 gånger pengarna hos Unibet.

 

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Över 2 mål (asian handicap)
Odds:  1,78 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  17:00, söndag 18/6
TV:   
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 45%
X: 30%
2: 26%
Över 2,5 mål: 43%
Under 2,5 mål: 60%