Speltips inför PSG – Lyon 17/9: Målspel i fokus

Simon Pålsson Publicerat: 17 September 2017

Paris Saint-Germain tar sig an Lyon i ligaspelet den här söndagskvällen. Det finns inte mycket som talar för gästerna, men kanske kan Lyon åtminstone streta emot lite?

Paris Saint-Germain ångar på mot ännu en fransk ligatiteln den här säsongen. Det är den bestående känslan efter de inledande omgångarna i den franska ligan.

Så här långt har PSG idel vinster i tävlingssammanhang. Nu är inte motståndet det allra tuffaste i Ligue 1, men att hittills inte ha tappat en enda poäng imponerar ändå.

Inför hemmamötet med Lyon finns det dock vissa problem på skadefronten. Både Angel Di Maria och Javier Pastore kommer att missa matchen för hemmalagets del. Å andra sidan finns det oerhört stark uppsättning spelare ändå. Vad sägs om ett anfall bestående av Neymar, Mbappe, Daxler och Cavani? Då spelar tidigare nämnda skador mindre roll.

Lyon kan täppa till bakåt

När Lyon kommer på besök till huvudstaden finns det inget annat läge än hundraprocentigt defensivt fokus. Den saken är säker. Laget har ännu inte förlorat i Ligue 1 eller i Europa League, men det saknas den där riktiga spetsen. Borta mot PSG kommer laget ha svårt att hota, men fokus lär som sagt ligga på att täppa till bakåt.

I de senaste mötena i Paris har laget sett till att göra det ganska svårt för PSG. 2-1-förlusten från i våras var en fin insats. Därtill har laget stretat emot bra på hemmaplan.

Visst, hemmalaget är enorma favoriter, men möjligen finns det risk för att laget slår av lite på takten här. Det räcker helt enkelt att vinna med 2-0 eller 3-0.

Under 4,5 mål spelas till 1,71 gånger degen hos Betsson.

 

  Rygga spelet hos Betsson – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Under 4,5 mål
Odds:  1,71 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betsson (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  21:00, söndag 17/9
TV:   viasatpremium logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: