rafael nadal roland garros

Speltips inför Rafael Nadal – Andrey Rublev 6/9: Han stretar emot

Andrey Rublev har imponerat ordentligt under sina första matcher i US Open. Nu väntar turneringens första riktigt tunga värdemätare när favoriten Rafael Nadal står för motståndet.

Det drar ihop sig ordentligt i US Open. Med flera tunga namn borta – inte minst redan innan turneringen – ser vi nu ett par oväntade namn långt in i turneringen.

Ett sådant är ryssen Andrey Rublev. Den blott 19-åriga tennistalangen har verkligen steppat upp under den första veckan i US Open. Nu väntar den tuffaste nöten att knäcka så här långt, men ingenting är omöjligt.

Andrey Rublev har slagit ut tunga spelare som Grigor Dimitrov och David Goffin i raka set. Det imponerar. Ett väldigt bra servande har varit en stor del av förklaringen till succén så här långt. Därtill har ryssen slagit ut Damir Dzumhur och Aljaz Bedene, två spelare som han ska slå.

Rafael Nadal växlar upp

När det kommer till spanjoren Rafael Nadal är känslan att han ämnar steppa upp mer och mer under vecka två. Här har spanjoren en gyllene chans att knipa ytterligare en Grand Slam-titel.

Känslan är att Rafael Nadal har sparat lite på krutet under den första veckan. Senast mot Alexandr Dolgopolov fick vi se en tyngre beslutsamhet och där gav han aldrig motståndaren chansen att kliva in i handlingen.

Andrey Rublev blir troligen en aningen tuffare motstånd. Formen är som sagt på topp, servandet ser riktigt stark ut och den ungdomliga entusiasmen väger betydligt tyngre än den bristande rutinen i det här läget. Det känner vi oss säkra på.

Ryssen kan streta emot ganska bra och lär ta minst ett set väldigt långt. Därför spelar vi Andrey Rublev +8,5 game till 1,78 gånger degen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Andrey Rublev +8,5 game
Odds:  1,78 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 18:00, onsdag 6/9
TV:   
Stream:   

 

 

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

Rafael Nadal: 92%
Andrey Rublev: 11%
Över 3,5 set: 40%
Under 3,5 set: 67%