9 augusti 2018 Rafael Nadal Benoit Paire speltips Rogers Cup

Speltips inför Rafael Nadal – David Goffin 13/11: Inget snack

Det finns ingen som helst anledning att krångla till det när Rafael Nadal tar sig an David Goffin i ATP World Tour Masters. Spanjoren är den klart bättre spelaren.

Tennissäsongen går så sakteliga mot sitt slut och kvar att spela är bland annat ATP World Tour Finals. Det här blir sista gången i år vi får stå och njuta av de stora världsstjärnorna.

Turneringen avgörs på brittisk mark och på förhand känns Rafael Nadal och Roger Federer som klara favoriter. I sin första match i turneringen tar Rafael Nadal sig an belgaren David Goffin.

Här råder det ingen tvekan om vem som är favorit. Att spanjoren är stor favorit i det här mötet säger sig själv, men frågan är egentligen hur hög motivationen är? Känslan är att den här turneringen har växt i status på sistone, något som talar för att vi får se en stark Rafael Nadal här.

David Goffin väger för lätt

David Goffin har haft en säsong som i vårt tycke får ses som en liten besvikelse. De senaste åren har snacket gått varmt kring belgaren, som länge setts som någon slags arvtagare eller utmanare i toppen. Riktigt där är han inte riktigt än, utan väger i själva verket lite för lätt många gånger. Det handlar primärt om matcherna mot de allra största, där David Goffin vid flertalet tillfällen fått storstryk.

I slutet av oktober månader tog han exempelvis bara tre game på hela matchen mot Roger Federer. Mot Rafael Nadal har han ännu inte plockat något set. I våra ögon är det här ingen slump, utan det saknas ett par nivåer i hans spel för att han ska kunna utmana på allvar.

Förutsatt att Rafael Nadal är på spelhumör vinner han det här enkelt. Det känner vi starkt.

Rafael Nadal -1,5 set spelas till 1,85 gånger pengarna hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Rafael Nadal -1,5 set
Odds:  1,85 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  21:00, måndag 13/11
TV:   
Stream:   

 

 

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

Rafael Nadal: 78%
David Goffin: 25%
Över 2,5 set: 33%
Under 2,5 set: 68%