Speltips inför Rafael Nadal – Dominic Thiem 9/6: Nästan som en final

Simon Pålsson Publicerat: 7 June 2017

Frågan är om det inte är lite av en final som spelas mellan Rafael Nadal och Dominic Thiem på fredagen. Semifinalen mellan de båda formstarka spelarna avgör vem som får spela söndagens verkliga final.

Det här kan möjligen vara den moraliska finalen.

Både Rafael Nadal och Dominic Thiem har imponerat stor under hela Roland Garros, med idel segrar utan att ha släppt ett enda set. Då har båda – speciellt österrikaren – spelat mot tungt motstånd som verkligen kräver full koncentration.

I senaste omgången slog Dominic Thiem ut Novak Djokovic i raka set. Matchen inleddes väldigt tight, där det första setet gick till tiebreak. Väl därefter kändes Dominic Thiem klart tyngst och det var egentligen aldrig något snack.

Nu väntar turneringens stora favorit, Rafael Nadal, i semifinalen. Här behöver österrikaren steppa upp ytterligare en nivå. Mot Rafael Nadal kommer han helt enkelt inte få någonting gratis.

Rafael Nadal lär plocka hem detta

Känslan med två matcher kvar i turneringen är att Rafael Nadal kommer att stå där som vinnare till slut. Så pass imponerande har spanjorens spel varit så här långt. Det går helt enkelt inte att blunda för att han är svårslagen när formen är så pass vass och underlaget är av grus.

Precis som Dominic Thiem har spanjoren ännu inte missat ett enda set och i ärlighetens namn har det aldrig varit nära. Nu väntar dock det första riktigt tunga motståndet och frågan är om Rafael Nadal är beredd på att det nu krävs en bättre insats. Dominic Thiem har spelat fler matcher mot bättre motstånd och kan förmodligen dra en liten fördel av att vara lite mer påkopplad.

Hur som helst förväntar vi oss en match som blir mycket sevärd, där spanjoren går segrande ur striden till slut. Dominic Thiem kommer dock streta emot. Över 3,5 set spelas till 1,88 gånger pengarna hos bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Över 3,5 set
Odds:  1,88 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 11:00, fredag 9/6
TV:   eurosport logo
Stream:   eurosportplayer logo

 

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: