Speltips Real Betis Alavés

Speltips inför Real Betis – Celta Vigo 25/8: Öppen matchbild att vänta

Trots att John Guidetti inte finns tillgänglig för Celta Vigo finns det gott om offensiva hot på planen. En öppen matchbild är att vänta när Real Betis och Celta Vigo jagar sina första ligapoäng.

Fredagens sena match från La Liga spelas mellan Real Betis och svensklaget Celta Vigo. Här har vi två lag som inledde säsongen med en varsin tung förlust och nu jagar säsongens första ligapoäng.

Real Betis spelade borta mot Barcelona och gjorde en relativt okej match. Ett självmål redan i den första halvleken ställde till det och gjorde att laget aldrig riktigt var nära poäng.

Att nu spela på hemmaplan mot ett betydligt mer överkomligt motstånd gör att Real Betis såklart har bättre poängchanser. Det ska sägas att Ryad Boudebouz inte är tillgänglig, medan Victor Camarasa är högst osäker till spel.

Det ska nämnas att Real Betis är ett starkt hemmalag, speciellt målmässigt. Förra säsongen nätade laget i alla utan fyra hemmamatcher. Mot lite sämre lag – om vi räknar bort exempelvis Barcelona och Real Madrid – var det så gott som alltid målgaranti.

Ingen John Guidetti i Celta Vigo

Celta Vigo hade också en tuff inledning på säsongen. Trots hemmaplan fick laget se sig besegrade mot Real Sociedad, ett lag som visserligen känns ganska spännande inför den här säsongen. Att förlora – matchen slutade 3-2 till gästerna – på hemmaplan är dock ingen vidare start på en säsong oavsett.

Därför räknar vi med ett revanschsuget Celta Vigo här. Dessvärre kommer John Guidetti inte till spel för gästerna. Det är å andra sidan lagets enda avbräck. Den elva som Celta Vigo kan ställa på benen ligger inne på en hel del kraft, inte minst offensivt.

Celta Vigo har en vana att näta borta mot Real Betis. Laget har gjort mål i tre raka matcher och har därtill fem poäng på dessa tre matcher. 2013 var senast Celta Vigo förlorade borta mot Real Betis. Det är trots allt stärkande inför den här matchen.

Vi ser framför oss en ganska öppen historia. Båda lagen är dessutom giftiga framåt.

Båda lagen göra mål spelas till 1,87 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,87 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp:  22:00, fredag 25/8
TV:   
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 39%
X: 29%
2: 32%
Över 2,5 mål: 49%
Under 2,5 mål: 54%