20 augusti 2017 Deportivo La Coruna Real Madrid speltips La Liga

Speltips inför Real Madrid – Sevilla 14/5: Lockande hörnspel

Det är hörnfokus när Real Madrid och Sevilla ryker ihop under lördagskvällen – ett möte som brukar bli öppet och underhållande. Samma visa på nytt?

Kan Real Madrid undvika att förlora här, vilket allt talar för, så är de på nytt i förarsätet i Primera División. Med matchen mindre spelad än Barcelona, som har fördel i inbördes statistiken, när tre återstår, står konkurrenterna på samma antal pinnar.

Mer av en nyckelmatch kan det därför inte bli för Real Madrid – och de presenteras som storfavoriter av spelbolagen.

Vid sidan om seriespelet har Real Madrid blivit finalklara i Champions League efter att ha värjt undan lokalrivalen Atlético Madrid och väl där väntar Juventus. Matchen spelas den tredje juni i Cardiff, National Stadium.

Sevilla har redan säkrat fjärdeplatsen i serien och har en minimal – nära på icke existerande – chans att peta ner Atlético Madrid från den sista direktplatsen till Champions League. Om man, som förmodat, stannar kvar som fyra blir det kval. Har råd att släppa på bromsen här?

Gareth Bale är fortfarande out för Real Madrid. Sevilla saknar avstängda Pablo Sarabia medan Mariano och Iborra står som osäkra.

Löser hörnlinan

Toppchans för Real Madrid? Absolut, speciellt då Sevilla i praktiken knappt har någonting att spela för – men oddsen har tryckts ner rejält och lockar inte alls till spel. Risken för titelfrossa finns ju ändå.

Istället – hörnfokus!

Tror att en öppen matchbild väntar oss – som alltid när Real Madrid och Sevilla ryker ihop. Nu kan de senare nämnda slappna av och känslan är att de kan bli ännu lite mer benägna att kliva på framåt och verkligen bjuda upp till dans.

Det talar i första hand för mål, förstås, men inte heller de marknaderna lockar. Men situationer offensivt, leder inte sällan till hörnor.

Real Madrids motståndare snittar 3,4 hörnor på Santiago Bernabéu och Sevilla 4,3 på resande fot. Långtifrån någon anmärkningsvärd statistik, men här kan, som nämnt, en lite speciell matchbild vänta.

Sevilla över 3,5 hörnor spelas till 2,05 x insatsen hos Bwin.

  Rygga spelet hos Bwin – Få 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Sevilla över 3,5 hörnor
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 20:00, söndag 14/5
TV: 
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 82%
X: 13%
2: 8%
Över 3,5 mål: 68%
Under 3,5 mål: 33%