Speltips Sevilla Athletic Bilbao

Speltips inför Real Sociedad – Sevilla 20/12: “1,60 får räcka!”

Gemensamma faktorn för Real Sociedad och Sevilla, inför onsdagens match dem emellan, är: desperation. Det borde tala för en match med två parter som är manade att kliva på framåt och som i sin tur slutar – målrik.

Den 23:e november vann Real Sociedad en fotbollsmatch senast. Nu? Sex vinstfria matcher uppradade, två oavgjorda och fyra förluster. Alla har inte varit i seriespelet, också Europa League och den inhemska cupen, men det är uppenbart att det tär på moralen och krafterna, detta.

Inte minst är det tufft för en klubb av Real Sociedads kaliber. De förväntas slåss om Europaplatserna och vara en av de främsta konkurrenterna strax bakom den absoluta toppen. Kan de avsluta 2017 med en trea?

Ett litet fall framåt fick Sociedad dock senast, 0-0 borta mot Athletic Bilbao. Den följde upp fyra förluster.

Sevilla har också sviktat lite på sistone. Tre matcher utan vinst, varav ena i Champions League, mot Maribor. Därefter åkte de på den där storsmällen av Real Madrid, en 0-5-förlust och förra veckans hemmamatch mot Levante landade enbart i ett kryss. En stor besvikelse, såklart.

CL-platserna är fortfarande inom nära räckhåll för Sevilla. Gäller är att hitta tillbaka snabbt, annars kan fallet vara annorlunda senast.

Mållösa senast – proppen ur nu

Athletic Bilbao – Real Sociedad: 0-0.
Sevilla – Levante: 0-0.

Det är vad de medverkande parterna kommer från inför matchen, mållösa matcher. Behöver det betyda att en målsnål historia väntar oss? Inte alls, är tanken!

Det är två smådesperata lag som möter varandra, som båda skulle må väldigt bra av att få smaka på segerns sötma. Går för det, båda två? Det borde vi kunna räkna med, även om Sevilla har erkända problem på bortaplan. Å andra sidan lyckas Real Sociedad med försvinnande lite för närvarande…

Generellt är det också två lag som spelar underhållande och framåtlutad fotboll, vilket vi fått se svart på vitt under året. Den absoluta merparten av båda lagens matcher har innehållit minst tre baljor.

Addera också att Sevillas mittbacksklippa, Clément Lengley, missar matchen efter att ha fyllt sin varningskvot.

Tror helt enkelt på fart och fläkt här. Goda chanser för mål.

1,60x för över 2,5 mål i matchen får räcka. Bwin är platsen.

  Rygga spelet hos Bwin – Få 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,60 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 21:30, onsdag 20/12
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 43%
X: 27%
2: 31%
Över 2,5 mål: 63%
Under 2,5 mål: 40%