12 juni 2018 Speltips inför Maximilian Marterer - Viktor Galovic atp stuttgart

Speltips inför Roberto Bautista Agut – Alexander Zverev 23/6: Dubbla degen

Roberto Bautista Agut och Alexander Zverev gör upp i den tredje omgången i tyska Halle. Här borde hemmaspelaren ha en klar fördel gentemot den svagare spanjoren.

ATP Halle går vidare under fredagen, med ett par tunga matcher. Den vi väljer att fokusera på spelas mellan spanjoren Roberto Bautista Agut och den tyska talangen Alexander Zverev, som tagit stora kliv både i sin utveckling och på världsrankingen det sista året.

Dessvärre för tyskens del har den senaste månaden varit kantad av lite smårisig form, men lagom till Wimbledon ser det ut som att Alexander Zverev är tillbaka. Gräs är ett underlag som passar honom fint och vi kan bara anta att han – ett år när många starka kort känns högsta tveksamma – gärna vill gå långt i Wimbledon.

Då gäller att vässa formen i de få grästurneringar som spelas veckorna inpå Wimbledon. I tyska Halle har Alexander Zverev enkelt tagit sig vidare till tredje omgången efter att ha besegrat Paolo Lorenzi och Philipp Kohlschreiber i raka set. Så här långt har tysken inte behövt förta sig, samtidigt som han sett betydligt mer självklar ut i sitt spel. Kanske är den fina formen på väg tillbaka?

En rejäl urladdning i förra omgången

Fullt lika övertygande har spelet verkligen inte sett ut för Roberto Bautista Agut, som i senaste omgången mot Dustin Brown var illa ute flera gånger. Till slut kunde spanjoren vinna efter 8-6 i avgörande tiebreak, men spelmässigt känns det som att han är lite ute på hal is.

Nu behöver han växla upp ett par snäpp för att orka stå emot en hårt slående och väldigt rörlig Alexander Zverev, som är en spelare som trivs klart bättre på underlaget än vad grusspecialisten Roberto Bautista Agut gör. Det är en viktig faktor.

Spelarna drabbade samman så sent som i början av maj, då på grus i München. Alexander Zverev vann då med 2-0. När det nu är gräs och formen är klart bättre på Alexander Zverev än på spanjoren borde historien upprepa sig.

Alexander Zverev 2-0 spelas till 2,00 gånger pengarna hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Alexander Zverev 2-0
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 11:00, fredag 23/6

 

 

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 29%
2: 74%
Över 2,5 set: 41%
Under 2,5 set: 69%