3 november 2017 Rögle BK Växjö Lakers speltips SHL

Speltips inför Rögle BK – Växjö Lakers 3/11: Bra slagläge

Ett piggt och starkt Växjö Lakers har alla möjligheter i världen att åka till Ängelholm och plocka med sig en seger hem. Rögle BK känns på tok för svaga i nuläget.

Trots att det har gått 13 färdigspelade omgångar finns det egentligen ingen större ljusning i sikte för skånska Rögle BK, som verkligen ser ut att hamna i bottenstriden även den här säsongen. Om vi ser lagets form finns det inte mycket som talar för att trenden är på väg att brytas.

Fyra raka förluster talar sitt tydliga språk och då har laget ändå sluppit möta de allra bästa. Märk väl att Rögles tre raka segrar dessförinnan hintade lite om att det fanns en förändring på gång, men känslan är att det bara var ett par slumpmässiga punkinsatser av lite högre nivå.

Rögle BK håller inte riktigt samma klass och i fredagens möte med Växjö Lakers på hemmaplan bör det märkas ganska tydligt. Det är åtminstone vad vi tror så här på förhand.

Spel på 1×2-marknaden

Växjö Lakers förlorade visserligen sin senaste match, borta mot Salzburg i Champions Hockey League. Dessförinnan hade laget en fin trend i SHL, med fem vinster på sina sju senaste matcher. Förlusterna som gör resultatraden något sämre har varit väldigt knappa, borta mot Luleå HF och hemma mot Malmö Redhawks. Det är inte hela världen.

Så här långt in på säsongen känns det givet att Växjö Lakers är en stark kandidat till att vara med och slåss om det i vår. På något sätt känns laget mer organiserat och homogent än exempelvis Färjestad BK, vars säsongsinledningen mynnat ut i lite sämre resultat nu. 23 insläppta mål vittnar om att Växjö Lakers är betydligt mer solida.

I vår värld är Växjö Lakers klart bättre än Rögle BK. Det lär bli tydligt här. Det är dessutom en relativt bekväm resa till Ängelholm, något som inte ska underskattas.

Det raka spelet – Växjö Lakers att vinna – spelas till 1,80 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Växjö Lakers vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, fredag 3/11
TV:   
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 25%
X: 20%
2: 56%
Över 4,5 mål: 60%
Under 4,5 mål: 40%