Speltips inför Roma – Chelsea 31/10: Tar ställning i “fifty-fifty-matchen”

Spelbloggare Publicerat: 30 October 2017

Med fifty-fifty-chans ställer spelbolagen ut dem, Roma och Chelsea. Annat tänker vi och väljer därför sida när lagen möter varandra på Stadio Olimpico.

Tisdagens Champions League-höjdare väntar på Stadio Olimpico. Grupp C:s etta besöker tvåan i en match av oerhörd betydelse. En bortavinst skulle i praktiken säkra slutspelsplatsen för Chelsea och en hemmadito skulle sätta Roma i en mycket lovande position inför framtiden.

Såhär ser tabellen ut innan matcherna:

1. Chelsea, 3: 2-1-0, 7p, +7 mål
2. Roma, 3: 1-2-0, 5p, +1 mål
3. Atlético Madrid, 3: 0-2-1, 2p, -1 mål
4. Qarabag, 3: 0-1-2, 1p, -7 mål

Detta blir ett spegelmöte från det senaste, när gruppspelet vänt. Matchen på Stamford Bridge slutade oavgjord, 3-3 i en makalöst underhållande historia. Kan vi få se någonting liknande denna afton? Vi kan bara önska det!

Chelsea har fått denna fördel i slutspelsplatsjakten i och med den lika oväntade som imponerande bortavinsten över Atlético Madrid. Roma spelade oavgjort, 0-0, hemma mot samma motstånd i premiären.

Enda nämnvärda nyheten inför matchen är att N’Golo Kanté är tillbaka i Chelseas trupp. Stort styrkebesked! Men är han redo för 90 minuter? Det lutar åt – nej.

Fördel Roma

Lagens 3-3-match på Stamford Bridge var en fantastisk historia; fart, fläkt och sex mål. Den bättre parten måste slås fast varit Roma, vilket är uppseendeväckande att de var på resande fot. Hade mersmak och det kommer vi kanske få se av nu på hemmaplan?

Efter den matchen har Roma radat upp tre raka 1-0-vinster. Kanske inte de mest sprudlande av prestationer, men alltjämt stärkande att vinna fotbollsmatcher frekvent.

Även Chelsea har vunnit tre raka efter matchen, ena i Ligacupen, ska nämnas. Undertecknad har dock inte blivit imponerad av dem i dessa matcher och försvarsspelet har de inte lyckats sätta. Bättrad insats mot Bournemouth senast, men ändå bara 1-0. Sumpades en hel del.

På hemmaplan, med det senaste inbördes mötet i åtanke, ska Roma vara favoriter. Detta medan oddssättarna menar – fifty-fifty. Spelvärde finns sålunda att tälja.

Roma +0 mål (asian handicap) är ett vettig investering till 1,94 gånger pengarna.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Speltips:

Speltips: Roma +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,94 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (upp till 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.)
Spelstopp: 20:45, tisdag 31/10
TV:  tvsex logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: