Speltips inför Ruzomberok – Everton 3/8: Beprövat recept

Simon Pålsson Publicerat: 1 August 2017

Det blir en favorit i repris när Ruzomberok tar sig an Everton i Europa League-kvalet. Nivåskillnaden är helt enkelt för stor när hemmalaget ska försöka vända på 1-0-underläget från det första mötet.

Det är dags för returmöten i Europa League-kvalet den här torsdagen. Ruzomberok får besök av Everton och ska då försöka vända på det 1-0-underläge laget hamnade i efter mötet på Goodison Park.

Inför den matchen skrev vi ett speltips där vi ifrågasatte spelbolagens unisona övertygelse om att det skulle bli en målfest. Där skulle det visa sig att vi hade helt rätt. Känslan är att spelbolagen har lärt sig läxan något inför det andra mötet, men i våra ögon finns det fortfarande värde i ett underspel.

Everton åker till Slovakien med ledningen och kommer göra allt för att bevaka den. Hemmalaget har dessvärre varken kraft eller tyngd nog att hota på allvar – det kan vi inte tro. Gästerna har inte heller så mycket för att ta sig framåt i banan.

Ett bra genrep räcker inte

Det ska sägas att Ruzomberok har en fördel gentemot Everton sett till i vilket fysiskt slag spelarna är. Det var bara några få veckor sedan Everton drog igång årets försäsong och det märktes i det första mötet. Där fanns det en hel del bristande timing i det offensiva spelet framförallt. Å andra sidan stärker det vårt spel mer.

Ruzomberoks ligaspel är i full gång. I helgen slog laget svaga FK Senica med klara 4-0 på hemmaplan. Det lär ge en del självförtroende, men nivåskillnaden till Everton är så stor att det inte går att dra några större växlar av den vinsten.

Känslan är hur som helst att Everton åker till Slovakien och bevakar sin ledning. Här finns det ingen anledning att varken förta sig eller ta några större risker.

Under 2,5 mål spelas till 2,00 gånger pengarna hos bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Under 2,5 mål
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, torsdag 3/8

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: