9 september 2018 Juan Martin Del Potro Novak Djokovic speltips US Open final

Speltips inför Ryan Harrison – Juan Martin Del Potro 4/5: Handikappspel hämtas

ATP Estoril är framme vid åttondelsfinalerna, där Juan Martin Del Potro ställs mot amerikanen Ryan Harrison. Det råder ingen som helst tvekan om vem som är favorit här.Då är vi åter tillbaka med lite tennisfokus på Spelbloggare.se och den här gången hämtar vi speltipset från ATP-turneringen i portugisiska Estoril.

På förhand hade turneringen en rad namnkunniga spelare med i startfältet, däribland Richard Gasquet, David Ferrer och Juan Martin Del Potro. Det här en turnering på 250-nivån, som spelas på grus. Prispotten ligger runt 4,5 miljoner kronor.

Den match vi riktar in vårt fokus på är åttondelsfinalen mellan Ryan Harrison, den 25-åriga amerikanen, och Juan Martin Del Potro. Var favoritskapet ligger inför den här matchen är glaskart. Det är argentinaren som klivar in på gruset med press på sina axlar, en situation han vanligtvis trivs mycket bra i.

Det ska vara klasskillnad här

Ryan Harrison ligger rankad kring 50-strecket och ligger därmed ganska lagom i förhållande till sin förmåga. Amerikanen är främst en hardcourt-spelare och brukar inte lägga ner så mycket grut på varken grus- eller grässäsongen. Därmed har han inte heller några vidare resultat på dessa underlag.

Juan Martin Del Potro är tennisbegåvningen som fått en halv karriär förstörd av skador, men som i sina bästa stunder tillhör de absolut bästa i världen. När han spelar på sin absolut toppnivå finns det nog inte någon som kan rubba honom, även fall det då bara handlar om enstaka punktinsatser. För ett par år sedan, innan skadehelvetet tog över, hade argentinaren ett par säsonger då han fullkomligt slaktade på grus. Det är med andra ord ett underlag som passar honom bra.

Det här är de båda spelarnas andra match i den här turneringen. Del Potro vann enkelt mot japanen Yuichi Sugita i den första omgången, medan Ryan Harrison tog sig vidare efter en tresetare mot Guillermo Garcia.

Känslan är att klasskillnaden är tydlig här. Juan Martin Del Potro är minst en storlek för stor och det bör märkas. Därför spelar vi Del Potro -4,5 game till 1,75 gånger pengarna hos Betway. Det är för övrigt ett spel som har suttit i båda spelarnas inbördes möten så här långt.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Juan Del Potro -4,5 game
Odds:  1,75 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 11:00, torsdag 4/5
TV:   
Stream:   

 

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

Ryan Harrison: 16%
Juan Martin Del Potro: 85%
Över 19,5 game: 58%
Under 19,5 game: 50%