Speltips inför Ryan Harrison – Tomas Berdych 29/8: Handikappspel

Simon Pålsson Publicerat: 29 August 2017

Det blir fokus på handikappmarknaden inför mötet mellan hemmahoppet Ryan Harrison och tjecken Tomas Berdych i US Open. Matchen tillhör den första omgången i turneringen.

Precis som vanligt sträcker sig den första omgången i US Open över två omgångar. Speldag nummer två tänker vi fokusera på bland annat mötet mellan Ryan Harrison och Tomas Berdych.

Att det är tjecken som är klar favorit inför ett sådant möte är ingen större överraskning. Tomas Berdych har som bekant varit en del av världstoppen i flera säsonger nu och har nu – när många stora spelare slängt in handduken inför US Open – en reell chans att faktiskt gå väldigt långt här.

Den tänker han försöka ta – var så säkra.

Tomas Berdych blir tung att möta

Därmed räknar vi med hundraprocentig koncentration från första början. Tomas Berdych kommer dessutom till turneringen ganska utvilad. Han har bara spelat fyra matcher i hela augusti och bör därmed vara fit for fight. Å andra sidan har hardcourtformen inte varit strålande, men det ska sägas att 31-åringen är en vass hardcourtspelare i vanliga fall. Det är det underlag han har klart bäst vinstprocent på sett över hela sin karriär.

Ryan Harrison är visserligen en vass spelare och kan med hjälp av hemmapubliken säkert streta emot en aning, men amerikanen har det erkänt svårt med högt rankade spelare.

25-åringen må vara en okej spelare på hardcourt, men det är sällan vi får se honom skrälla mot tyngre spelare som sagt. Därtill ska sägas att han har 0-3 i mötena med Tomas Berdych. I samtliga tre matcher har amerikanen stretat sig hela vägen till ett tiebreak i ett set, men har i övriga matchen helt enkelt inte hunnit med i svängarna. Där har Tomas Berdych varit för tung.

Tomas Berdych -5,5 game spelas till 2,10 gånger pengarna hos William Hill.

  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Tomas Berdych -5,5 game
Odds:  2,10 (Jämför alla odds)
Bolag:  William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:15, tisdag 29/8
TV:   eurosport logo
Stream:   eurosportplayer logo

 

 

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: