Speltips inför Ryssland – Lettland 15/5: William Hill sticker ut

Simon Pålsson Publicerat: 14 May 2017

Ryssland och Lettland avrundar den näst sista gruppspelsomgången i hockey-VM. Det känns som att ryssarna är väldigt klara favoriter, något som öppnar för ett handikappspel.

Den näst sista omgången i gruppspelet avslutas med matchen mellan Ryssland och Lettland, där det inte råder någon som helst tvekan om var favoritskapet ligger. Det är självklart att ryssarna är betydligt starkare än sina motståndare och här kan vi faktiskt inte se hur det inte ska bli rysk seger.

Efter en offensivt lite trevande inledning på turneringen har det verkligen lossnat på sistone för Ryssland, som så här fem matcher in i VM har tagit idel vinster och har på det hela taget sett ganska starka ut.

Nu handlar det om att vässa på det sista inför slutspelet, där Ryssland känns som en outsider till att gå hela vägen. Då krävs att det offensiva spelet fortsätter på samma höga nivå som det har varit på tidigare. Mot Lettland är känslan att just den delen av ryssarnas spel får väldigt bra med spelrum.

Lettland räcker inte till här

Som vi varit inne på flera gånger är det tydligt vilket lag som är starkast här. Lettland ska inte ha mycket att säga till om, speciellt inte då Ryssland sett starka ut under de inledande fem matcherna.

Lettland å sin sida har har i för sig tre vinster på kontot, men klara förluster mot både Sverige och USA – motståndet som håller lite högre klass – talar ändå sitt tydliga språk. Känslan är att den tredje lite tyngre motståndaren, det vill säga Ryssland, är snäppet vassare. Det bör synas.

William Hill sticker ut hakan ganska ordentligt inför matchen. Ryssland -2,5 spelas till 1,83 gånger pengarna. Det är närmare två tiondelar högre än konkurrenterna.

  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Ryssland -2,5
Odds:  1,83 (Jämför alla odds)
Bolag:  William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:15, måndag 15/5
TV:   cmorehockey logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: