5 juni 2018 Darya Kasatkina Sloane Stephens speltips Franska Öppna kvartsfinal

Speltips inför Sam Querrey – Hyeon Chung 30/5: Tätt möte i Franska Öppna

Ett speltips till 1,61 gånger pengarna är vad vi grävt fram från mötet mellan Sam Querrey och Hyeon Chung i Roland Garros. Matchen är en del av den första omgången i turneringen.

Sam Querrey och Hyeon Chung står båda inför sin första match i Roland Garros, även känd som Franska Öppna, den här säsongen. På ena sidan hittar vi en hårt servande amerikan och på andra sidan en sydkoreansk tennistalang.

Känslan är att vi står inför vad som kan bli en mycket jämn historia här. Spelbolagen håller den något tyngre och mer rutinerade Sam Querrey som favorit, men det raka spelet på amerikanen betalar trots allt 1,71 gånger pengarna. Det är inte världens största favoritskap vi har att göra med.

Sam Querrey har spelat turneringarna i Rom och Genève för att ladda upp inför den här turneringen. Båda gångerna har det blivit respass mot tyngre motstånd i den tredje omgången. Det ska dock sägas att amerikanen tog set både av Dominic Thiem och Stan Wawrinka. Det är inte så illa. Det är förmodligen därför han trots allt rankas som favorit inför det här mötet.

Sydkoreanen är på gång

Efter i runda slängar tre ordentliga säsonger på touren känns det som att sydkoreanen Hyeon Chung nu börjar ta riktiga kliv. För närvarande är han rankad 67 i världen, men känslan är att han kommer att klättra betydligt mer bara under det här året.

21-åringen är en allsidig spelare som är jobbig att möta. Han är rörlig och kan göra livet surt för vilken typ av motståndare som helst. Grusformen känns också väldigt god. I Lyon åkte han ut i andra omgången mot Tomas Berdych, som sedan gick hela vägen till final. Bara de senaste veckorna har sydkoreanen besegrat Gael Monfils, Martin Klizan, Donald Young, Denis Istomin, Philipp Kohlschreiber och den blivande topprankade Alexander Zverev. Det är ett starkt facit. Märk väl att han stretade emot bra mot Rafael Nadal i Barcelona för en månad sedan också. Inte illa pinkat.

Vår känsla är att det här blir en match som går åtminstone till fyra set. Ingen av spelarna tänker förlora i tre raka set, tror vi. Över 3,5 set spelas till 1,61 gånger pengarna hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Över 3,5 set
Odds:  1,61 (Jämför alla odds)
Bolag:  888sport (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 11:00, tisdag 30/5
TV:   
Stream:   

 

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

Sam Querrey: 58%
Hyeon Chung: 47%
Över 3,5 set: 62%
Under 3,5 set: 40%