19 maj 2018 Kanada Schweiz speltips hockey vm 2018

Speltips inför Schweiz – Frankrike 9/5: Överodds identifierat

William Hill har gått och blivit väldigt generösa inför VM-drabbningen mellan Schweiz och Frankrike. Det tackar vi för och hoppas samtidigt på en fartfylld historia.

VM-turneringen åker vidare med fyra matcher under tisdagen, med två på eftermiddagen och två på kvällen. Den kvällsmatch vi tänker fokusera på spelas mellan Schweiz och Frankrike.

Det här är två lag är aningen svårbedömda så här två matcher in i turneringen. Schweiz har visserligen två raka segrar, men med tanke på att laget tappade en 4-0-ledning i premiären mot Slovenien finns det all anledning att vara lite skeptisk.

Tänk också på att schweizarna inte spelat mot särskilt tungt motstånd än. Inte heller Frankrike kan ses som en väsentlig värdemätare för ett lag som ämnar skrälla sig vidare i ett slutspel, även fall det såklart är ett bra läge att cementera sin roll som outsider i gruppen.

Hur som helst har den offensiva delen av schweizarnas spel sett okej ut, medan defensiven visade klarade brister i premiärmatchen mot Slovenien. Hur det här laget kommer att stå sig mot bättre motstånd känns högst tveksamt just nu.

Frankrike har mycket självförtroende

Efter en tung 3-2-förlust i premiären mot Norge vaknade Frankrike till liv i match nummer två. Där och då slog fransoserna faktiskt Finland – ett lag som inlett VM-turneringen på ett tungt sätt – med fina 5-1 efter en uppvisning i effektivitet framåt.

Den vinsten lär ha fyllt det här franska laget med både energi och självförtroende. Enbart sett till namnen är det en skräll att ett franskt hockeylandslag slår sin finska motsvarighet med sådana siffror.

Med två matcher spelade tror vi hur som helst att det här är en match mellan två lag som fått upp ångan och kommit in i andra andningen rent tempomässigt. Det väntar således en fartfylld historia, hoppas vi i alla fall. Offensiven har imponerat i båda läger, något vi hoppas präglar den här drabbningen.

Över 5 mål, ordinarie tid (asian handicap) spelas till smått osannolika 2,35 gånger pengarna hos William Hill. Då får vi pengarna tillbaka vid exakt fem mål.

  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Över 5 mål, ordinarie tid (asian handicap)
Odds:  2,35 (Jämför alla odds)
Bolag:  William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:15, tisdag 9/5
TV:   
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 50%
X: 22%
2: 31%
Över 5,5 mål: 38%
Under 5,5 mål: 65%