Speltips inför Sheffield Wednesday – Huddersfield 17/5: Dags för retur

Spelbloggare Publicerat: 16 May 2017

Det är fördel Sheffield Wednesday inför hemmareturen mot Huddersfield när en playoff-final mot Premier League hittas i potten. Förvaltar de deras favoritskap?

Med en extremt defensiv approach var det som Sheffield Wednesday kom in till den inledande av matchen i detta dubbelmöte – och fastän man var under hård press, så löstes uppgiften; att undvika förlora.

0-0 blev resultatet och det betyder fördel Wednesday här till returen på hemmaplan och ännu bättre är det eftersom bortamål inte räknas med fördel i playoffet mot Premier League. Alla oavgjorda resultat betyder därför förlängning och sedan eventuella straffar.

Precis som Championshiptabellen visar, så är det två lag som är svåra att skilja åt. De landade båda på 81 inspelade pinnar, med Sheffield Wednesday som fyra och Huddersfield som femma då de förstnämnda hade klart bättre målskillnad.

Även i den här matchen är Marco Matis avstängd för Sheffield Wednesdays del. Gary Hooper och Almen Adbi är därtill skadade. Huddersfield kommer till spel utan Philip Billing, Kasey Palmer och Jon Gorenc Stankovic, alla skadade.

Ettan spelas

Ger hemmalaget klar fördel här. Vinner redan under ordinarie tid?

Sheffield Wednesdays matchplan lyckades perfekt i det första mötet och nu, inför hemmapubliken, där man är flera klasser starkare, väntas de spela helt annorlunda; mer possession och framåtlutat. Hemmastatistiken är 15-2-6, vilket kan jämföras med Huddersfields bortadito på 10-4-9.

Detta Wednesday höjde undertecknad redan inför spelåret upp som en av de hetaste kandidaterna för PL-spel och nu ser utsikterna fina ut. Gillar materialet starkt och om de når finrummet, ska de ha en hyfsad chans att överleva.

Det måste ha varit frustrerande för Huddersfield att inte hitta nätet i hemmamötet och nu kan de ställas inför stora problem. Bortaspelet har det, som nämnt, funnits mer att önska av…

Seriespelets identiska möte slutade med en 2-0-vinst för Wednesday. Liknande siffror nu?

Den raka ettan plockas till 2,25x hos Betway.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Sheffield Wednesday vinner, rak etta
Odds: 2,25 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 17/5
TV:  tv3sport logo
Stream:  viaplay logo bet365tv logo Regler och villkor gäller. unibettv logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: