Speltips inför Södertälje – AIK 27/12: Målspel hämtas

Simon Pålsson Publicerat: 27 December 2017

Det blir fokus på målmarknaden inför det hockeyallsvenska mötet mellan Södertälje SK och AIK, en match som spelas onsdagen den 27 december 2017.

Hockeyallsvenskan åker vidare även när det är JVM och här riktar vi in oss på det intressanta mötet i trakterna kring huvudstaden, där Södertälje får besök av AIK.

Efter 29 omgångar i Hockeyallsvenskan har AIK hakat på ordentligt i toppen och ser nu ut att gå mot kvalseriespel framåt våren. För deras del har det sett lite bättre ut i december månad, med fyra vinster på de fem senaste. Dessförinnan hade laget en lite skakig trend, där målskyttet egentligen var problemet. AIK är fortfarande inget lag som sprudlar offensivt. Den saken är säker.

Förutom mot BIK Karlskoga för tre veckor sedan har AIK inte spelat en enda match där det blivit mer än fem mål sedan mitten av november månad.

Spel på målmarknaden

Södertälje kommer till matchen med ganska risig form, men det såg aningen bättre ut hemma mot Tingsryd senast. Där och då tog laget äntligen en seger. Ser vi till spelet generellt har de visserligen sällan förlorat stort, utan har en god förmåga att hela tiden vara med i matcherna och streta emot.

Ser vi till lagens inbördes möten har det sällan blivit särskilt många mål. I fem raka matcher har vi fått se max fem mål – ofta betydligt färre än så – och känslan är att lagen spelar ganska täta matcher generellt. Det är också det vi utgår ifrån när vi lägger fram vårt speltips inför matchen.

Under 5,5 mål, ordinarie tid (asian handicap) synas till 1,82 gånger såsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Under 5 mål, ordinarie tid (asian handicap)
Odds:  1,82 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, onsdag 27/12
TV:   cmorehockey logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: