Speltips inför Södertälje SK – AIK 29/9: Klar favorit

Simon Pålsson Publicerat: 27 September 2017

Södertälje SK har inlett den hockeyallsvenska säsongen på ett minst sagt trevande sätt. AIK däremot ångar på och hoppas nu ta fjärde raka vinsten.

Hockeyallsvensk omgång på fredagskvällen väntar. Här hamnar fokus på mötet i Södertälje, dit AIK tagit den korta resan från Solna för att spela mot Södertälje SK.

Efter en riktig rivstart på säsongen är vi övertygade om att AIK blir att räkna med i år. Det kanske äntligen är dags för laget att åter kliva in i den högsta serien. Dit är siktet inställt åtminstone.

Efter tre spelade matcher i hockeyallsvenskan står 08-laget på tre vinster. Pantern, Almtuna och Tingsryd har alla besegrats i ganska övertygande stil. Tio gjorda mål framåt vittnar också om att det klickat ganska bra direkt från start.

Södertälje får det tufft här

Värre har det onekligen sett ut för Södertälje SK. Tre omgångar in i säsongen står laget fortsatt på noll inspelade poäng efter tre raka förluster. Leksand, Tingsryd och Björklöven borta är tre ganska tuffa matcher, det ska sägas. Å andra sidan är det inget vidare facit alldeles oavsett.

Lägger vi till en ganska intetsägande försäsong och en horribel avslutning på förra säsongen finns det egentligen inte många ljusglimtar för Södertäljes del. Det känns som att laget primärt får rikta in sig på att klara nytt kontrakt. Än är laget inte tillräckligt vasst för att på allvar slåss om placeringar i eller kring toppen i tabellen.

Här tänker vi göra det enkelt för oss. AIK är klart bättre just nu, det råder det ingen tvekan om. Därtill är det ingen lång resa till Södertälje, så spelarna lär inte ha några tunga ben att ta i beaktande.

AIK vinner (ordinarie tid) spelas till 1,87 gånger degen hos Nordicbet.

  Rygga spelet hos Nordicbet – Få 1 000 kr bonus + 400 kr gratisspel!

Speltips:

Speltips:  AIK vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,87 (Jämför alla odds)
Bolag:  Nordicbet (Unik: 1 000 kr bonus + 400 kr gratisspel)
Spelstopp:  19:00, fredag 29/9
TV:   cmorehockey logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: