Streama Manchester United

Speltips inför Southampton – Manchester United 17/5: Måttligt intresserade lag

Onsdagens enda Premier League-batalj bjuder Southampton och Manchester United på. St. Mary’s Stadium är platsen och därifrån hämtas ett finfint betalt 1X2-tecken ut.

För ärlighetens skull känns det här som en rätt kall match på förhand – med två måttligt intresserade parter.

Southampton är fast i det hopplösa mittenskiktet av serien och har bara enstaka platser uppåt och neråt att spela för. Räcker det för att komma upp i maximal nivå? Av de senaste veckorna att döma; icke.

Innan den knappa 2-1-vinsten borta över nedflyttningsklara Middlesbrough, hade ”The Saints” fem vinstfria matcher uppradade. Bilden kan möjligen bli lite missvisande, då spelschemat varit tufft. Men fortfarande – mer att önska.

Manchester United har fortfarande chansen på femteplatsen i serien, men den skulle bara leda till Champions League om de själva lyckades vinna Europa League – något som också ger en biljett dit. Därför, som det varit den senaste tiden; fullt fokus på Europa. Finalen är om exakt en vecka och däremellan ska man ställas mot Crystal Palace. Fokus på helt annat håll?

Större fokus från Southampton

Två måttligt intresserade parter, ja. Vad bäddar det för?

Känslan är dock att det finns lite mer i potten för Southampton, som ändå har flertalet platser att spela för och som inför hemmapubliken vill visa framfötterna. Annat än seriespelet finns inte att fokusera på och då finns det ändå all anledning att kliva in med huvudet uppe här.

Gamnackar, det kommer vi säkerligen få se hos United istället. Har svårt att se dem ställa ut en speciellt stark startelva här, för att hålla benen och huvudena hos spelarna fräscha till Europa League-finalen.

Sedan råder ju stora skadeproblem sedan tidigare, inte minst centralt. Zlatan Ibrahimovic, Marcos Rojo och Luke Shaw out. Inte heller Paul Pogba eller Daley Blind kommer medverka här.

Rotation och blickarna på nästa veckas uppgift. Inte vinner väl United här?

Spelbolagen menar att ”The Saints” inte ska vara större än knappa favoriter, medan undertecknad ser dem som klara sådana.

Den raka ettan handplockas till 2,75 x insatsen hos Betway.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Southampton vinner, rak etta
Odds: 2,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 17/5
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 36%
X: 30%
2: 36%
Över 2,5 mål: 47%
Under 2,5 mål: 56%