2 januari 2018 Newcastle Manchester United Speltips

Speltips inför Southampton – Manchester United 23/9: Tydligt favoritskap

Manchester United kliver naturligtvis in i bortamötet med Southampton som klara favoriter. Gästerna fortsätter att jaga viktiga poäng i toppstriden i Premier League.

Manchester United fortsätter poängjakten – den här gången i Southampton. På klassisk engelsk avsparkstid är det dags för José Mourinhos lag att försöka ta tre nya poäng.

Som bekant har laget inlett starkt under säsongsinledningen. Så här långt är Manchester United obesegrade och har – sånär som på 2-2-matchen borta mot Stoke City i ligaspelet – inte tappat poäng i någon match. Det imponerar. Nu är i för sig nyckelspelaren Paul Pogba inte med, men truppen besitter en sådan tyngd att de trots det bör gälla som klara favoriter här.

Southampton har gjort en del fina insatser så här långt, men känns både uddlösa och instabila. Det är inte ett lag i harmoni, den saken är säker. Senast på hemmaplan förlorade laget mot Watford med 2-0. Det blir garanterat betydligt tuffare nu.

Rakt spel hämtas

Det ser väldigt lovande ut för hemmalagets del när det kommer till avstängningar och skador. Det brukar annars vara ett problem för Southampton, med tanke på att lagets trupp inte är fullt så bred som man möjligen hade önskat. Inför den här matchen finns det dock inga problem att lägga vikt vid och laget kan därmed mönstra bästa möjliga elva. Med det sagt är det inte säkert att den håller för att streta emot när Manchester United står för motståndet.

För gästernas del är skadeläget inte fullt så positivt. Zlatan Ibrahimovic och Paul Pogba är som bekant inte med. Inte heller Marcus Rojo är redo för comeback. Marcus Rashford fick en liten skada i den senaste matchen mot Burton Albion i Ligacupen. Det är dock högst osäkert om han hade startat ändå.

I våra ögon är Manchester United ett klart bättre lag. Formen är dessutom väldigt god och José Mourinho vill garanterat ta så många poäng som möjligt innan det tätar till sig på allvar.

Manchester United vinner spelas till 1,80 gånger insatsen hos Betsson.

  Rygga spelet hos Betsson – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Manchester United vinner
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betsson (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  16:00, lördag 23/9
TV:    
Stream:    

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 18%
X: 26%
2: 56%
Över 2,5 mål: 49%
Under 2,5 mål: 56%