12 augusti 2018 Southampton Burnley speltips Premier League

Speltips inför Southampton – West Bromwich 21/10: 1X2-spel hämtas

Efter att ha snubblat lite för mycket under inledningen av säsongen hoppas Southampton nu resa sig och ta en viktig seger i Premier League. Det är West Bromwich som kommer på besök.

Trots att spelet stundtals sett väldigt bra ut har Southampton haft svårt att kapitalisera på spelövertag och sina många duktiga spelare offensivt. Lagets poängskörd är aningen lägre än förväntat, men nu väntar en period med relativt enkla motståndare, varpå det gäller att verkligen hitta formen.

Först ut är matchen mot West Bromwich, där laget blir solklara favoriter. 2-2-matchen senast mot Newcastle var ett fall framåt gällande effektivitet, men nu gäller det att även få stopp på antalet insläppta mål. Faktum är att laget bara har en seger på sina sex senaste ligamatcher, då borta mot Crystal Palace. Det duger inte.

West Bromwich har inte vunnit i Premier League sedan i mitten av augusti månad och har oerhört svårt att sätta tryck på sina motståndare. Trots det är laget med ganska bra i samtliga matcher med sitt defensivt inriktade match, som gör att West Bromwich så gott som alltid kan streta emot ganska hyfsat. På pappret är det dock ett klart svagare lag än Southampton.

Fördel hemmalaget här

Hemmalaget kan ta sig an den här tillställningen med i stort sett bästa lag. Jeremy Pied och Matt Targett väntas missa matchen, men den startelva som går att sätta på benen håller hög klass. Inte minst offensivt finns det en hel del kvalité, med spelare som Gabbiadini, Long och Tadic för att nämna några. Southampton lär vara sugna på en vinst här.

Riktigt så ljust är inte skade- och avstängningsläget för gästernas del. Oliver Burke missar matchen, medan en rad spelare är högst osäkra till spel. Boaz Myhill, Hal Robson-Kanu, James Morrison och Ben Foster kommer att testas sent. På det hela taget är den startelva West Bromwich ställer på benen klart svagare än Southamptons, det måste sägas.

Sakta men säkert har det sett aningen bättre ut för Southampton på sistone. Nu kommer äntligen en seger.

Southampton vinner spelas till 1,87 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Southampton vinner
Odds:  1,87 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp:  18:30, lördag 21/10
TV:   
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 53%
X: 29%
2: 18%
Över 2,5 mål: 41%
Under 2,5 mål: 63%