Speltips inför Southampton – West Ham 19/8: Revansch sökes

Simon Pålsson Publicerat: 18 August 2017

Det är två besvikna lag som gör upp på lördagseftermiddagen, när Southampton får besök av West Ham. Det borde bli en match med en tydlig offensiv prägel.

Två lag som är besvikna efter premiäromgången gör nu upp i det som blir den andra ligamatchen för säsongen. Southampton fick aldrig hål på bottentippade Swansea City i sin premiär – trots ett stort spel- och chansmässigt övertag sett över hela matchen.

I en annan del av England försökte West Ham stå emot ett starkt Manchester United, men fick se sig besegrade med hela 4-0 efter en svag defensiv insats. Det fanns på tok för mycket ytor för hemmalaget att spela fotboll på.

Intressant nog hade West Ham ett par bra möjligheter i matchen och kunde faktiskt kvitterat till 1-1 vid ett tillfälle i första halvlek. Möjligen hade vi fått se en annorlunda matchutveckling då. Klart är i alla fall att både West Ham och Southampton är revanschsugna inför lördagens möte.

Spel på målmarknaden

Southampton har inga större avbräck att rapportera om. Laget har inga skador eller avstängningar alls. Det som just nu är det enda orosmomentet på spelarfronten är mittbacken Virgil van Dijk, som uttalat sagt sig vilja lämna den här sommaren. Därmed är den kraftfulla mittbacken inte aktuell för spel om vi ska tro tränaren Mauricio Pellegrino.

Andy Carroll och Cheikhou Kouyaté är inte tillgängliga för West Hams del. Michail Antonio, Manuel Lanzini och James Collins är också osäkra till att medverka i matchen. Den elva som West Ham kan mönstra håller dock hög nivå, med offensiva hot som Chicharito, Ayew och Arnautovic. De borde ha mycket goda möjligheter att kontra in ett mål här.

Känslan är att hemmalaget är favoriter och att det också är de som tar tag i taktpinnen. West Ham har dock så pass mycket spets att de inte går att räkna bort. Får de alla bitar att falla på plats kommer de att göra skada.

Båda lagen göra mål spelas till 1,91 gånger pengarna hos Bethard. Två revanschsugna lag lär göra allt i sin makt för att bli farliga offensivt i den här matchen.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,91 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp:  16:00, lördag 19/8

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: