26 februari 2020 Lyon Juventus Speltips

Speltips inför Sporting CP – Juventus 31/10: Hörnfokus

Juventus åker till Portugal med möjligheten att skaffa sig ett ointagligt försprång i tabellen. Sporting CP ska försöka streta emot så gott det bara går.

Champions League åker vidare på tisdagen och i grupp D kan det hela vara avgjort redan efter den fjärde omgången. Om Juventus bortaslår Sportin CP blir det italienarna och FC Barcelona som tar sig till åttondelsfinal.

Med tanke på att Serie A är oerhört jämn i år kommer Juventus behöva anstränga sig betydligt mer än tidigare år för att knipa ligatiteln. Därmed vore det nog inte helt dumt att säkra avancemanget i Champions League så tidigt som möjligt.

Å andra sidan tar italienarna ofta sig an bortamatcher, inte minst i Europa, med viss försiktighet. Här är det den defensiva organisationen som sätter tonen, samtidigt som den individuella skickligheten i offensiven inte sällan löser biffen. 0-1 räcker som bekant väldigt långt.

Sporting CP är för uddlösa

Tre matcher in i gruppspelet står portugisiska Sporting CP på tre inspelade poäng efter segern mot Olympiakos. Det gör att laget nu har häng på den viktiga tredjeplatsen, den som alltså innebär Europa League-slutspel. Om chansen för avancemang till åttondelsfinal i Champions League ska hållas vid liv krävs troligen en vinst i just den här matchen.

Känslan är dock inte att det är gästerna som får sätta tonen på matchen. Juventus är helt enkelt bättre och lär ta kontroll. Vi tror på ett ganska ordentligt bollinnehav för gästerna och en tillställning som följer deras mönster.

Hemmalaget får klara sig utan viktiga försvararen Jeremy Mathieu. Därtill är Daniel Podence skadad, samtidigt som Alan Ruiz är högst osäker. Gästerna kommer till spel utan Benedikt Höwedes, Medhi Benatia, Stephan Lichsteiner och Marko Pjaca. Det är avbräck som Juventus ska kunna hantera enkelt.

Vi tror som sagt på att gästerna kontrollerar tillställningen. Oerhört sällan får vi se laget släppa till särskilt många hörnor. Inte heller är Sporting CP kända som ett hörnlag.

Sporting CP under 3,5 hörnor spelas till 2,10 gånger degen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Sporting CP under 3,5 hörnor
Odds:  2,10 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, tisdag 31/10
TV:   
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 25%
X: 28%
2: 48%
Över 2,5 mål: 47%
Under 2,5 mål: 57%