Speltips inför St Louis Blues – Nashville Predators 29/4: Motreaktion väntas

Simon Pålsson Publicerat: 27 April 2017

Det andra mötet i slutspelsserien mellan St Louis Blues och Nashville Predators står för dörren. NHL-slutspelet bjuder på en hel del mål, men här tror vi på en mer återhållsam matchbild.

Det blev en sprudlande match direkt mellan St Louis Blues och Nashville Predators. Det första mötet i matchserien mellan lagen slutade med en målfest och 4-3 på resultattavlan för Predators del. Laget inledde alltså matchserien med en bortaseger. Starkt.

I förra rundan imponerande både de här lagen med en fin defensiv organisation och ett starkt målvaktsspel, men just den biten verkade inte vara i fokus i det första mötet i den här rundan. 32-30 slutade skottstatistiken på i vad som var en match som accelererade ordentligt i den andra perioden.

Med en seger i det första mötet kan Predators troligen spela mer avslappnat i den andra matchen. Samtidigt väntar vi oss en match som ter sig något annorlunda än den första. En motreaktion finns alltså att vänta. Vi vågar lova att varken Blues eller Predators är nöjda med att släppa in så många mål som de faktiskt gjorde.

Det blir ett målspel här

Därför känns det naturligt med ett spel på målmarknaden här. Om vi fick se sju mål och stundtals hejdlöst offensivt ishockey i det första mötet tror vi på ett mer återhållsamt och kontrollerat spel i match nummer två. Det borde påverka målproduktionen.

Robby Fabbri är för övrigt  den enda skadade spelaren i hemmalaget. Centern har problem med sitt knä och kommer inte att spela mer den här säsongen.

Calle Jarnkrok och Craig Smith är osäkra till spel för Nashville Predators. Båda spelarna reparerar sig efter sina respektive sakdor och väntas vara i spel snart, men huruvida de finns på isen redan i match två är oklart i skrivande stund. Kevin Fialas benskada håller honom borta resten av säsongen.

Under 5 mål, ordinarie tid (asian handicap) spelas hur som helst till 1,84 gånger pengarna hos Unibet.

 

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Under 5 mål, ordinarie tid (asian handicap)
Odds:  1,84 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  02:00, lördag 29/4
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: