wawrinka federer speltips tennis roland garros

Speltips inför Stan Wawrinka – Marin Cilic 7/6: Tät kvartsfinal

Den kanske mest ovissa kvartsfinalen på förhand spelas mellan Stan Wawrinka och Marin Cilic. Här tror vi oss sitta inne på ett fint speltips, som betalar hela 1,88 gånger pengarna.

Den första veckan i Roland Garros är över och nu är fokus helt på de kvarvarande spelarna, som alla tillhör mer eller mindre den absoluta världseliten. Nu steppas nivån på tennisen upp ett par snäpp och vi står inför ett gäng intressanta matcher.

En av de kvartsfinaler som sticker ut allra mest måste vara den mellan Stan Wawrinka och Marin Cilic, som känns väldigt jämn på förhand. På spelarna har imponerat under inledningen av turneringen. Schweizaren trivs som bekant på gruset i Paris och Marin Cilic har levlat när det kommer till sin egen mångsidighet. Formen verkar också lovande.

Stan Wawrinka har i nämnd ordning besegrat Jozef Kovalik, Alexandr Dolgopolov, Fabio Fognini och Gael Monfils i raka set. Det är spelare som han visserligen ska slå, men att han ännu inte snubblat i ett enda set imponerar. Det ska dock sägas att ett set i varje match gått hela vägen till tiebreak, där schweizaren dock visat klassen.

Marin Cilic ger sig inte här

Trots att Stan Wawrinka känns som en ganska klar favorit – inte minst tack vare underlaget – tror vi att kroaten Marin Cilic kommer att streta emot väldigt bra. Det finns inte en chans att han ger sig utan en ordentlig kamp här. Med tanke på att samtliga fyra spelare som Stan Wawrinka har spelat mot hittills lyckats ta ett set till tiebreak vore det förvånande om Marin Cilic inte lyckas knipa åtminstone ett set.

Känslan är också att många av seten blir täta. Här står vi förmodligen inför lite av en nagelbitare mellan två väldigt formstarka och duktiga spelare. Perfekt för en neutral åskådare alltså.

Ernests Gulbis, Konstantin Kravchuk, Feliciano Lopez och Kevin Anderson har alla varit ganska enkla matcher för Marin Cilic så här långt. Han har inte tappat mer än tre game i något set än och han känns het både i egen serve och i returspelet, där han har visat prov på en fantastisk bollträff under den första veckan här i Paris. Det bådar gott inför den första riktiga utmaningen.

Det här blir en lång och tät match. Vi kan inte se något annat. Över 38,5 game spelas till 1,88 gånger pengarna hos bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Över 38,5 game
Odds:  1,88 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 14:00, onsdag 7/6
TV:   
Stream:   

 

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

Stan Wawrinka: 69%
Marin Cilic: 32%
Över 3,5 set: 64%
Under 3,5 set: 42%