Speltips inför Steve Johnson – Kyle Edmund 30/8: Rakt spel hämtas

Simon Pålsson Publicerat: 30 August 2017

Kyle Edmund och Steve Johnson gör upp i den andra omgången i US Open. Spelbloggare.se har hittat ett fint speltips till närmare dubbla degen inför onsdagens möte.

För andra gången på bara någon vecka är det dags för Steve Johnson och Kyle Edmun att göra upp på tennisbanan. Den här gången är det amerikanen Steve Johnson som är ute efter revansch.

Båda spelarna har inlett sitt äventyr i US Open på ett fint sätt. Steve Johnson tog sig till den andra omgången genom att slå ut spanjoren Nicolas Almagro i raka set i den första omgången. Det är visserligen en motståndare som han ska slå. Med tanke på att han släppte två av seten hela vägen till tiebreak finns det viss anledning att betvivla slagkraften hos Steve Johnson för tillfället. Det kommer att krävas betydligt mer mot Kyle Edmund, den saken är säker.

Å andra sidan har Steve Johnson en god 3-0-vinst mot Kyle Edmund i bagaget, då från Australian Open 2015. Det är dock över 2,5 år sedan och det har hänt mycket med de båda spelarna. Speciellt Kyle Edmund har tagit stora kliv och är en bättre spelare idag. Det märktes inte minst förra veckan när britten slog Steve Johnson med 2-1 i Winston-Salem Open.

Kyle Edmund såg het ut

Inte nog med att Kyle Edmund såg het ut i Winston Salem Open – där han vann hela fyra matcher innan Damir Dzumhur blev för tuff i semifinalen – han har också inlett US Open på bästa sätt. Alltid svårspelade Robin Haase passerades utan större bekymmer och Kyle Edmund slapp dessutom förta sig i 3-0-segern. Det gör att vi räknar med en Kyle Edmund i fullt slag fortfarande.

Spelbolagen håller de båda spelarna som jämna inför mötet och det kan vi köpa. Å andra sidan blir saker som form och den psykologiska faktorn extra viktiga i sådana lägen. Där tycker vi att det tippar över ganska ordentligt åt Kyle Edmunds håll.

Kyle Edmund vinna spelas till 1,95 gånger varje spelad krona hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Kyle Edmund vinner
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 17:00, onsdag 30/8
TV:   eurosport logo
Stream:   eurosportplayer logo

 

 

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: