Speltips inför Stoke City – Chelsea 18/3: Skrällvärde identifierat!

Simon Pålsson Publicerat: 16 March 2017

Spelbolagen har en solklar favorit inför lördagens eftermiddagsmöte mellan Stoke City och Chelsea. Det öppnar upp för ett fint värde på ett mer skrällbetonad spel. Det tackar vi för.

Lördagens huvudmatch från Premier League avgörs på Britannia Stadium, där hemmalaget Stoke City får besök av serieledande Chelsea. På förhand är det klart att gästerna är stora favoriter hos spelbolagen  – det går inte att blunda för med tanke på deras fina säsong – men i våra ögon finns det utrymme för en skräll.

Det går aldrig att underskatta Stoke, den saken har vi lärt oss. Det är ett lag med väldigt fin potential, som i sina bästa stunder kan slå egentligen alla lag i ligan. Då är det främst på hemmaplan den möjligheten är god. På Britannia Stadium är det svårt att trivas som motståndare, det är bara att fråga Arsene Wenger.

På sistone har Stoke skrapat ihop ett par ganska fina resultat. Topplag som Manchester City, Everton och Manchester United har alla tappat poäng mot Stoke. Därutöver har Middlesbrough och Crystal Palace avfärdats på hemmaplan. På det hela taget har laget åtta raka hemmamatcher i ligaspelet utan förlust, trots att tunga klubbar alltså kommit på besök. Det är starkt.

En mentalt tuff match för Chelsea

Det är aldrig roligt att åka till Stoke en regnig eftermiddag, som det brukar heta. Känslan är att Chelsea kan få aningen svårt att motivera sina spelare till max just här, med tanke på att Stoke minsann inte är världens roligaste lag att möta. Det smälls lite extra i den här typen av matcher, när Stoke i egenskap av hemmalag vill sätta sig i respekt.

Chelsea har också tio poäng till godo på närmast jagande lag i tabellen, varpå den där desperationen efter fler poäng inte heller finns. Det är lätt hänt att laget inte klarar av att vara fullt påtända i ett sådant skede. Tänk också på att Stoke har tre vinster på de fyra senaste hemmamatcherna mot just Chelsea.

Chelsea ångar hur som helst på i ligaspelet och har inte förlorat sedan den fjärde januari mot Tottenham. Stoke är svårslagna på hemmaplan och lär streta emot här. Jack Butland och Xherdan Shaqiri sägs missa matchen, men Stoke har en god möjlighet ändå. En vinst blir tufft, men ett kryss ligger nära till hands. Hur som helst tror vi inte att Stoke förlorar stort.

Därför spelas Stoke +1 (asian handicap) till 1,86 gånger pengarna hos bet365. Då får vi pengarna tillbaka vid uddamålsförlust för hemmalaget.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Stoke City +1 (asian handicap)
Odds:  1,86 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  16:00, lördag 18/3
TV:   viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: