1 januari 2017 Everton Manchester United

Speltips inför Stoke City – Manchester United 9/9: Kvällsunderhållning

Förväntningarna är stora när Stoke City och Manchester United gör upp i lördagens kvällsmatch i Premier League. Speltipset inför matchen ger chansen till 1,91 gånger din insats.

Efter tre matcher hittar vi Manchester United i topp av tabellen med nio inspelade poäng och en total målskillnad på 10-0. Ännu har laget alltså inte släppt in mål och ännu har den där krampaktiga känslan i offensiven – den som gjorde sig påmind under perioder förra säsongen – inte visat sig.

När Manchester United spelar som de har gjort i de tre första matcherna är det ett mycket starkt lag. Känslan är att José Mourinho har slagit sig an en mer offensiv inställning – även på bortaplan. Så här långt har det burit frukt. Det finns förmodligen ingen anledning att ändra på ett vinnande koncept här. Alla matcher tre poäng, som det brukar heta.

Stoke City å sin sida har fyra poäng på tre matcher. 1-0-vinsten hemma mot Arsenal imponerar. Att plocka en poäng borta mot West Bromwich och förlora med uddamålet på Goodison Park mot Everton är inte heller hela världen, men för att inte halka efter för mycket ser man nog gärna att det inkasseras en eller flera poäng i just den här matchen. På hemmaplan är laget som bekant inte rädda för att kliva framåt i banan.

Hur formerar José Mourinho sitt lag?

Stoke har fortsatta problem på skadefronten. Julien Ngoy, Stephen Ireland och Ryan Shawcross kommer inte kunna spel på ett tag. Inte heller Ibrahim Afellay är tillgänglig till den här matchen.

Dessutom kryllar det av spelare som är osäkra till spel, däribland före detta Manchester United-spelarna Darren Fletcher och Mame Biram Diouf. Kurt Zouma och Eric Macim Choupo-Moting närmar sig comeback och kommer att testas sent. Den startelva Stoke City ställer på benen är faktiskt väldigt stark, speciellt offensivt sett. Nyförvärvet Jesé är ett ständigt hot och bidrar tillsammans med Shaqiri och Berhaino till en väldig rörlighet i offensiven.

Det kan vålla en del problem för Manchester Uniteds försvar, som väntas rotera lite i laget inför veckans Champions League-premiär.

I övrigt får Manchester United klara sig utan Marcos Rojo och Zlatan Ibrahimovic, som båda är långtidsskadade. Ashley Young och Luke Shaw närmar sig spel, men är ännu inte i tillräckligt bra slag för att vara aktuella. Hur José Mourinho väljer att formera laget här ska bli intressant att se, men känslan är att han inte vågar ta för stora risker offensivt.

Stoke borta är alltid en svår match och här är som bekant tre poäng precis lika många värda som i vilken match som helst. Manchester United har inlett säsongen väldigt övertygande – både spel- och poängmässigt – så det handlar förmodligen en hel del om att hålla ångan uppe och inte tappa momentum. Landslagslagsuppehållet gör det dock lite svårare att veta vad vi ska förvänta oss av båda lagen, men känslan är att matchen som sådan blir öppen och ganska svängig. Det finns väldigt mycket offensiv kvalité och anfallsfiness i båda läger. Det lär märkas.

Över 2,5 mål spelas till 1,91 gånger degen hos Betway.

Klicka här för att spela på Manchester United till ett boostat odds. Hos betfair ger det raka spelet på gästerna nu 5,00 gånger pengarna.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Över 2,5 mål
Odds:  1,91 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  18:30, lördag 9/9
TV:   
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 13%
X: 22%
2: 66%
Över 2,5 mål: 52%
Under 2,5 mål: 50%