31 oktober 2018 sundsvall hammarby speltips allsvenskan

Speltips inför Sundsvall – IFK Göteborg 22/5: Dubbla degen

Måndagen bjuder på allsvensk fotboll och på Norrporten Arena får GIF Sundsvall besök av IFK Göteborg. Vårt mål är att försöka dubbla insatsen.

”Giffarna” fortsätter överraska med deras urstarka defensiv; fyra raka hållna nollor, liksom i 5/6 senaste. Fyra av dessa har dock varit 0-0-matcher, men det är alltjämt imponerande statistik för Sundsvall, vars primära mål är att överleva i årets allsvenska. Senast värjdes Örebro undan med 2-0 – på bortaplan.

Med de 11 pinnarna på nio matcher, hittas Sundsvall på tiondeplats i tabellen. Godkänt!

Gästerna skulle ha spelat mot AIK på Gamla Ullevi i torsdags, men matchen blev, som säkert bekant, inställd orsakat av ett matchfixningsförsök, där en eller flera AIK-spelare försökte hotas till att underprestera och som ett resultat av det förlora. Svårt att hitta rätt fokus här? Positivt däremot; extra vila.

Det har dessutom stormat runt Blåvitt under hela spelåret; med undermåliga resultat och vissa interna konflikter. Senast föll man med 0-1 borta mot Djurgården och endast en av de sex senaste matcherna är vunnen.

Enda nämnvärda avbräcket inför matchen är på Sundsvalls Lars Krogh Gerson. Annars bara skador man haft sedan seriestarten.

Skrällbud

Tanken är alltså att insatsen ska dubblas.

Att IFK kommer hit som så tunga favoriter som spelbolagen presenterar dem som, det är inte i närheten av rättvisande. Den raka tvåan är nere under dubbelt och cirkulerar – och då ska vi ha i åtanke att göteborgarna bara vunnit en av de sex senaste matcherna och att Sundsvall är utan förlust i sex raka.

Mycket positivt i ”Giffarna” och mycket negativt i Göteborg, med andra ord…

Sedan är det ju känt att bortalaget inte alls trivs på plast. En faktor som inte ska underskattas.

Att IFK Göteborg ska vara favoriter är tveklöst, men här har de blivit alldeles för stora sådana.

Sundsvall +0,5 mål (asian handicap) – detsamma som dubbelchansen 1X, fast med bättre odds – spelas till dubbelt betalt hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Sundsvall +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, måndag 22/5
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 22%
X: 29%
2: 52%
Över 2,5 mål: 50%
Under 2,5 mål: 55%