2019 speltips odds betting sverige tre kronor ishockey vm

Speltips inför Sverige – Italien 12/5: Ingen målexplosion

Det ser fortsatt krampaktigt ut för det svenska hockeylandslaget i VM-turneringen. Mot Italien är Tre Kronor enorma favoriter, men någon galen målexplosion väntar vi inte oss ändå.

Det ser fortsatt krampaktigt ut för Tre Kronors del i VM-turneringen. Det har ännu inte lossnat spelmässigt och då allra främst i det offensiva spelet när laget måste sätta tempot på egen hand. Det är oroväckande inför fortsättningen.

Till helgen rapporteras Henrik Lundqvist ansluta till truppen och lär på så sätt komma in med både energi, rutin och lite jävlaranamma. Det ska inte underskattas i det här läget. Det ska i för sig understrykas att vi fortsatt bara befinner oss i gruppspelet och att det är först senare, när slutspelet kickar igång, som Tre Kronor behöver vara på topp.

I nästa gruppspelsmatch väntar hur som helst Italien, ett svagt hockeylandslag. Det här ska såklart vara en enkel vinst, men med tanke på hur det har sett ut så här långt har vi inte hur stora förväntningar som helst på att det ska bli någon slags målmässig urladdning.

En lina som halkat upp ett snäpp

Italienarna har visserligen förlorat samtliga sina fyra inledande matcher, men om vi bortsett från den galna 10-1-förlusten mot ett heltaggat ryskt landslag i den andra omgången har italienarna faktiskt gjort det tämligen bra. Här handlar det primärt om att hålla nere siffrorna.

3-0 mot USA, 2-1 mot Lettland och 3-2 mot Slovakien är på intet sätt något att skämmas över. Snarare är det värt att lyfta lite på hatten åt de italienska spelarnas moral. Här kan vi snacka om att fightas för varandra, hur hopplöst det än må kännas i stunder.

Mot ett ganska defensivt starkt Sverige har vi svårt att se hur italienarna på sin höjd ska kunna toffla in mer än en puck. Det känns dock som att Italien har relativt goda möjligheter att streta emot hyfsat mot Sverige. Genom sin tydliga defensiva approach kan italienarna säkert frustrera det svenska landslaget. Vi räknar iskallt med svensk seger, men det blir ingen urladdning a la Ryssland.

Under 7 mål, ordinarie tid (asian handicap) spelas till 1,83 gånger pengarna hos Bethard. Vi får då pengarna tillbaka vid exakt sju mål, typ vid 7-0, 6-1 eller 5-2.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Under 7 mål, ordinarie tid (asian handicap)
Odds:  1,83 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp:  16:15, fredag 12/5
TV:    
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 97%
X: 4%
2: 2%
Över 7,5 mål: 43%
Under 7,5 mål: 62%