28 december 2017 Sverige Tjeckien speltips JVM

Speltips inför JVM Sverige – Tjeckien 28/12: Målspel i fokus

Efter två offensivt starka insatser i premiäromgången tror vi på ytterligare en målfest när Sverige och Tjeckien gör upp i JVM. Ett trevligt odds gick minsann också att hitta.

Efter en trevande start på premiärmatchen mot Vitryssland kunde Sverige till slut få fart under skridskorna och till slut vinna med 6-1. Det gör att Sverige nu har ett gott självförtroende inom truppen och helt ärligt såg det spelmässigt ganska bra ut i perioder.

Det finns en del härlig offensiv frejdighet och vilja att ständigt anfalla i det här svenska laget och det kan bära långt. Så är det ofta.

Därför tar sig Sverige till JVM-turneringens andra match med hopp om att fortsätta trycka på i offensiven. Här väntar nu Tjeckien, ett lag som verkligen inte ska underskattas. Snarare är det här också ett lag med offensiv kraft, varpå vi räknar iskallt med en match som viktar åt det offensiva, målglada och öppna hållet. Så som riktigt bra juniorhockey ska vara alltså.

Tjeckien har bara ett läge

Sverige vann alltså sin öppningsmatch efter fin offensiv och ser vi till Tjeckiens premiär var det ungefär samma sak som la grunden till deras sida. Tjeckerna spelade nämligen mot Ryssland och redan från första sekund var det en offensiv historia publiken bjuds på. 2-2 efter 20 spelade minuter var bara starten. Till slut kunde tjeckerna vinna med 5-4 efter en svängig historia.

Någonting liknande väntar vi oss nog när det är Sveriges tur att försöka rubba detta Tjeckien.

Förra året kunde Sverige räkna in en seger i mötet med Tjeckien. Där och då vann Sverige nämligen med 5-2 och ser vi till övriga matcher på juniornivå blir det så gott som alltid målrikt mellan lagen. Den här gången känns Tjeckien lika – om inte mer – offensivt viktade. Det bör tala för en drös mål här också.

Över 5,5 mål spelas till 1,74 gånger krämen hos Bwin. Bra betalt, tycker vi.

  Rygga spelet hos Bwin – Få 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Över 5,5 mål
Odds:  1,74 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp:  22:00, torsdag 28/12
TV:      
Stream:    

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 67%
X: 17%
2: 19%
Över 4,5 mål: 75%
Under 4,5 mål: 31%