9 oktober 2017 New York Rangers Montreal Canadiens speltips NHL

Speltips inför Tampa Bay Lightning – New York Rangers 7/3: Spel på målmarknaden

Slutspelet närmar sig så sakteliga, varpå varje match blir allt viktigare för att försöka säkra ett slutspelskontrakt. Precis samma sak gäller inför mötet mellan Tampa Bay Lightning och New York Rangers.

Tampa Bay Lightning får besök av ett aningen formsvagt New York Rangers natten till tisdag svensk tid. NHL är snart framme vid den kritiska avslutningen på grundserien och varje poäng blir allt viktigare i jakten på slutspel.

För gästernas del ser det ut som att slutspelet ska bli verklighet utan större bekymmer. Precis som vanligt de senaste säsongerna har Rangers befäst sig själva som ett självklart topplag.

Riktigt lika lovande ser det inte ut för hemmalagets del. Tampa Bay Lightning har dock en slutspelsplats inom räckhåll. I skrivande stund är det tre poäng upp till den platsen, som just nu innehas av New York Islanders. Det kan med andra ord hända mycket den närmsta månaden.

Ett par tunga offensiva avbräck

Vilka som ska gälla som favoriter inför just den här matchen har vi lika svårt som spelbolagen att säga. I nuläget känns det som två jämna lag, två lag som har ungefär samma typ av form. Det som möjligen talar för det ena laget är motivationen. Hemmalaget är som sagt betydligt mer desperat beroende av poäng.

Å andra sidan återstår fortsatt knappa tjugotalet omgångar, varpå Rangers också måste hålla upp en jämn poängskörd. Med tre förluster på de fyra senaste matcherna finns det också en dimension av att komma tillbaka in i vinnarspåret, inte minst för att sända rätt signaler.

Inför matchen riktar vi blickarna åt målmarknaden. Rangers har inte imponerat målmässigt på flera veckor, samtidigt som Lightning sällan spelar några rena målkalas till matcher.

I hemmalaget är målfarliga Steven Stamkos troligen borta med en knäskada, medan Ryan Callahan som bekant är borta resten av säsongen. För Rangers del är Jesper Fast och Michael Grabner inte disponibla, medan försvararna Kevin Klein och Dan Girardi också missar matchen.

Ett underspel lockar här. Hos Betway har oddset seglat iväg något, vilket vi utnyttjar. Under 6 mål, asian handicap spelas till 1,69 gånger pengarna. Då får vi pengarna tillbaka om matchen slutar med exakt sex mål.

Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 6 mål , asian handicap
Odds: 1,69 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 01:30, tisdag 7/3
TV: (TV-tablå)
Stream:

 

Statistik, jämför lagen:

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 40%
X: 24%
2: 38%
Över 5,5 mål: 47%
Under 5,5 mål: 56%