15 april 2019 tampa bay lightning blue jackets speltips nhl stanley cuo

Speltips inför Tampa Bay Lightning – Philadelphia Flyers 30/12: Trenden fortsätter

Här investerar vi pengar och förtroende i det faktum att trenden ska fortsätta för Tampa Bay Lightning när laget nu gästas av Philadelphia Flyers i NHL.

Här tänker vi göra det väldigt enkelt för oss när ett formtoppat Tampa Bay Lightning tar sig an ett Philadelphia Flyers som inte ska ha någon suck mot Lightning den här säsongen. Så är det bara.

Ser vi till lagets senaste matcher är formen dessutom direkt svag, med fyra förluster på de fem senaste. Nu väntar den fjärde raka bortamatchen och vi misstänker att den där tanken med energi börjar ta slut.

Jämför det med hemmalaget som bara ångar på. Nu förlorade laget borta mot Vegas Golden Knights för knappa två veckor sedan, men i övrigt finns det inte en förlust så långt ögat kan nå. Det här kan vara säsongen vi får se Tampa Bay Lightning åter utmana om Stanley Cup.

Formen fäller avgörandet

Hemmalaget har fortfarande inte Ryan Callahan med i matchtruppen, men han väntas återkommer inom två veckor. Anton Strålman är också osäker till just den här matchen.

Värre är det för gästerna, som har ett par tunga spelare borta. Målvakten Michal Neuvirth kommer troligen inte att spela, medan Brandon Manning och Colin McDonald definitivt inte är tillgängliga.

Som vi hintade om redan tidigt i speltipset tänker vi inte göra det krångligare än vad det behöver vara här. Med sina goda form, hemmaplansfördelen och sitt goda självförtroende tror vi på hemmalaget i den här matchen.

Tampa Bay Lightning spelas rak till 2,00 gånger krämen du har över hos Expekt.

  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Tampa Bay Lightning vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  Expekt (500% – 500 kr)
Spelstopp:  01:30, lördag 30/12
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 50%
X: 25%
2: 30%
Över 5,5 mål: 56%
Under 5,5 mål: 50%