Speltips inför Tampa Bay Lightning – Pittsburgh Penguins 13/10: Fyra gånger degen

Simon Pålsson Publicerat: 12 October 2017

Tampa Bay Lightning och Pittsburgh Penguins gör upp i ytterligare ett NHL-möte. Här gräver vi fram ett speltips till 4,00 gånger din investerade insats.

NHL rusar vidare och vi djupdyker nu i ännu ett namnkunnigt möte, nämligen Tampa Bay Lightning hemma mot Pittsburgh Penguins. Matchen spelas natten till fredag svensk tid.

Här är det inte världens enklaste sak att ta ställning. I skrivande stund skulle vi vilja påstå att lagen ligger på ungefär samma nivå. Det illustreras inte minst av deras respektive senaste match, där båda lagen spelade mot Washington Capitals och vann med uddamålet. Tampa Bay Lightning vann visserligen först efter förlängning, men principen kvarstår.

Faktum är att Tampa Bay Lightning endast spelat jämna matcher så här långt. Uddamålet har varit avgörande i alla matcher förutom mot Florida Panthers i premiären, där ett mål med några sekunder kvar såg till att göra differensen till två mål. Själva matchen var dock väldigt jämn.

Ett spel på 1×2-marknaden

Det finns inga större skade- eller avstängningsbekymmer att ta in i beräkningen för något av lagen. Hemmalaget får troligen klara sig utan Cedric Paquette i just den här matchen, men det är ett avbräck som laget rimligen ska kunna hantera över en kortare tidsperiod.

Pittsburgh Penguins kommer att få klara sig utan backen Ian Cole, som blev skjuten rakt i ansiktet i veckan. Den pucken såg till att kosta en rad tänder för spelaren, som nu alltså måste vila på obestämd tid.

Känslan är att det här som sagt är två jämna lag. Det tippar möjligen över något till hemmalagets fördel, men deras oförmåga att döda matcherna har varit slående så här långt. Det kan straffa sig nu. Vi tror på tufft, jämnt och tätt.

X (oavgjort) efter full tid spelas till 4,00 gånger insatsen hos Expekt.

  Rygga spelet hos Expekt – Få 2 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  4,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  Expekt (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp:  01:30, fredag 13/10
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: