10 oktober 2017 Tampa Bay Lightning Washington Capitals speltips NHL

Speltips inför Tampa Bay Lightning – Washington Capitals 10/10: Dubbla degen

Tanken är att dubbla insatsen när Tampa Bay Lightning får besök av Washington Capitals i NHL. Formen och det psykologiska övertaget talar för det ena laget.

Sett till lagens inledning på den här säsongen borde nattens möte mellan Tampa Bay Lightning och Washington Capitals i NHL bli en riktig smällkaramell. Båda lagen har spelat två matcher vardera och totalt bjudit på 17 respektive 16 mål.

Capitals har två raka vinster och såg så där oförskämt giftiga ut i 6-1-vinsten mot Montreal Canadiens senast. Florida Panthers har stått för motståndet två gånger om för Tampa Bay Lightning, där lagen vunnit en match vardera.

Det som ytterligare talar för en trevlig historia mellan just de här lagen är deras inbördes statistik. Den talar för övrigt klart tydligt Washington Capitals fördel. På de åtta seaste matcherna har Capitals nämligen sju vinster. Därtill blir det inte sällan målrikt. Caps har gjort minst tre mål i sju av de nio senaste mötena mellan lagen. Det säger en del om vilken typ av hockey som brukar uppstå.

Gästerna känns vassare just nu

Gästerna kommer till matchen på en trupp helt utan skadeproblem. Det är med andra ord ett mycket starkt Washington Capitals som kommer på besök. Å andra sidan kommer inte Tom Wilson få medverka på grund av en avstängning, men det är inget större avbräck.

Ännu bättre ser det ut för hemmalagets del, som inte saknar en enda spelare inför den här matchen. Just nu ser det nämligen ut som att matchtruppen är intakt och att starkast möjliga lag kan ställas på benen.

Dessvärre är vi inte säkra på att det räcker för att rubba Washington Capitals. Det här är ett möte där Capitals har ett klart övertag sedan tidigare, om vi då ser till statistiken. Därtill tycker vi att deras säsongsinledning är snäppet vassare.

Washington Capitals ML spelas till 2,00 gånger degen hos bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Washington Capitals ML
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  01:30, tisdag 10/10
TV:   
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 40%
X: 24%
2: 39%
Över 5,5 mål: 52%
Under 5,5 mål: 52%